به گزارش پرشین خودرو، علیمردان عظیمی، با اعلام این خبر اظهار داشت: به دلایلی از جمله آلودگی موجود در هوا، مصرف سوخت و سایر هزینههای ناشی از آن باید به سمت خودرو برقی حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: ایران خودرو با تکیه بر توان مهندسان و کارکنان خود مسیر توسعه را به درستی میپیماید و در آینده نزدیک شاهد به ثمر نشستن این تلاشها خواهیم بود.
عظیمی در خصوص روند توسعه و تولید در ایران خودرو اضافه کرد: خودرو ریرا برقی، محصول توسعه یافتهای است که برای نخستین بار در صنعت خودرو کشور به صورت داخلیسازی طراحی شده و در صورت حمایت میتواند تا یک سال آینده تجاریسازی شده و به بازار عرضه شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو که در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور سخن می گفت، ضمن تاکید بر انعقاد قرارداد همکاری، عنوان کرد: با توجه به ارتقای فناوری و دانش روز، در صنایع مختلف تولیدی فقر دانش فنی و مهارت علمی وجود دارد و در صورتی که به رفع و تامین نیازهای آموزشی توجه نشود، پیشرفت و توسعهای محقق نخواهد شد.
عظیمی، با بیان اینکه انرژی و توان موجود نیروی انسانی در سطح کشور به خوبی توزیع نشده است، اظهار کرد: با این وجود، سازمان آموزش فنی و حرفهای در کنار سایر مراکز آموزشی معتبر، توانسته نیازهای آموزشی و ارتقای سطح مهارت و دانش نیروی انسانی را شناسایی و نسبت به تامین آن اقدام کند؛ این سازمان از گذشته تاکنون، سازمانی موثر و مفید برای علم آموزی و مهارت آموزی مطابق با نیاز جامعه بوده است.
وی با اشاره به توان، تخصص، مهارت و تجربه کارکنان ایران خودرو افزود: باید با هم افزایی با سازمان آموزش فنی و حرفه ای، نسبت به نگهداشت این منابع ارزشمند و از سویی بهروزآوری دانش و مهارت آنان اقدام کنیم، بی شک آموزش نیروی انسانی در ارایه محصول باکیفیت نیز تاثیرگذار خواهد بود.
مدیرعامل ایران خودرو همچنین بر ارایه آموزش از سوی سازمان فنی و حرفهای به نیروهای تازه استخدام شده و انتقال آن به شبکه تامین و قطعهسازان برای ارتقای تولیدات و عرضه محصول با کیفیت تاکید کرد.
براساس تفاهمنامهای که میان ایران خودرو و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به امضاء رسید، نیازهای آموزشی کارکنان این خودروسازی از طریق منابع آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای تامین میشود.