به گزارش سلامت نیوز به نقل از بهداشت نیوز، موز به‌دلیل پتاسیم بالا از سلامت قلب محافظت می‌کند و فیبر آن در تنظیم کلسترول خون موثر است. این میوه حاوی تریپتوفان است که در بهبود کیفیت خواب نقش دارد. افزودن موز به رژیم غذایی در فصل زمستان برای تقویت ایمنی بدن توصیه می‌شود. موز انرژی بالایی دارد و خوراکی ایده‌آل برای کودکان و افراد فعال است. اما همزمانی مصرف موز با بعضی از خوراکی‌ها توصیه نمی‌شود چراکه موجب اختلال در هضم شده و سبب تجمع مواد غلیظ در معده می‌شود که با احساس خستگی و تضعیف سیستم ایمنی همراه شده و در صورت تداوم می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌ها شود.

میوه‌های ترش؛ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند میوه‌های ترش مانند مرکبات، انار و توت‌فرنگی نباید همزمان با موز مصرف شوند. بعضی از مطالعات نشان می‌دهد زمانی که موز با این میوه‌ها مصرف شوند زمینه‌ساز مشکلاتی نظیر حالت تهوع و سردرد خواهند بود.

شیرینی‌جات؛ انواع نان فانتزی و شیرینی‌جات که با آرد سفید تهیه می‌شوند حاوی قندهای ساده بوده و هضم طولانی دارند در حالی‌که موز فرایند هضم را تسهیل می‌کند. بنابراین، در همزمانی مصرف خوراکی‌هایی با ماهیت متضاد احتمال بروز اختلالات گوارشی وجود دارد.

منابع پروتئینی؛ موز هضم نسبتا سریعی دارد و ترکیب آن با خوراکی‌های سرشار از پروتئین مانند تخم‌مرغ و گوشت در یک وعده غذایی تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش دارد. در این شرایط احتمال تخمیر و ایجاد نفخ و گاز معده افزایش پیدا می‌کند.

source

توسط salamathyper.ir