برخی از مطالعات ارتباط مصرف شنبلیله را با پروبیوتیک‌ها و سایر فیبرها در کنترل اشتها، کاهش وزن و کاهش شاخص توده بدن نشان می‌دهد. می‌توان از آن در چای و یا داخل کپسول استفاده کرد و باید بخشی از یک رژیم غذایی متعادل برای دستیابی به اهداف باشد. شنبلیله را می‌توان مستقیماً به وعده‌های غذایی اضافه کرد یا می‌توان آن را یک شب قبل از خوردن خیس کرد.

هنگامی که مقدار شنبلیله‌ای که به دنبال مصرف آن هستید بیش از ۱۰ گرم در روز است، توصیه می‌شود به دنبال مشاوره پزشکی باشید تا بدانید چه دوزی ممکن است برای یک بیماری خاص بهترین باشد.

مصرف دوزهای بالای شنبلیله ممکن است هنگام مصرف در دوران بارداری، شیردهی یا زمانی که سابقه حساسیت غذایی وجود دارد، عوارض جانبی داشته باشد.

شنبلیله را می‌توان به روش‌های مختلفی مصرف کرد. رایج‌ترین روش مصرف این است که دانه‌های شنبلیله را یک شب در آب خیس کنید و روز بعد آن را بخورید.

این را می توان به چیزهایی مانند جو دوسر و اسموتی اضافه کرد، با این حال، طعم تلخ آن ممکن است برای برخی بی‌خطر باشد.


۴ مرداد ۱۴۰۳ ۲۰:۳۹

اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

source

توسط salamathyper.ir