بررسی رژیم غذایی برای هفت دهه

این تحقیق به شواهد فزاینده‌ای می‌پردازد که نشان می‌دهد درپیش گرفتن رژیم غذایی سالم می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر و زوال شناختی مرتبط با افزایش سن کمک کند. در حالی که بیشتر تحقیقات قبلی در مورد این موضوع بر روی عادات غذایی افراد ۶۰ و ۷۰ ساله متمرکز شده، مطالعه جدید، اولین مطالعه‌ای است که رژیم غذایی و توانایی‌های شناختی را از ۴ تا ۷۰ سال را بررسی می‌کند.

در تحقیق جدید، دانشمندان از داده‌های ۳۰۵۹ نفر در بریتانیا استفاده کردند که در کودکی در مطالعه‌ای به نام بررسی ملی سلامت و توسعه ثبت‌نام شده بودند. اعضای این گروه که «مجموعه متولدین بریتانیا در سال ۱۹۴۶» نامیده می‌شوند، بیش از ۷۵ سال داده‌هایی را در مورد دریافت رژیم غذایی، پیامد‌های شناختی و سایر عوامل از طریق پرسشنامه و آزمایش ارائه کردند.

نتایج تحقیق

با تجزیه و تحلیل میزان تغذیه شرکت‌کنندگان در پنج نقطه زمانی و بررسی آن در برابر توانایی‌های شناختی‌شان در هفت نقطه زمانی، محققان دریافتند که کیفیت رژیم غذایی ارتباط تنگاتنگی با توانایی شناختی دارد. به عنوان مثال، حدود ۸ درصد از افرادی که از رژیم غذایی ناسالم پیروی می‌کردند، توانایی شناختی بالایی داشتند، در مقابل حدود ۷ درصد از افرادی که از رژیم غذایی سالم پیروی می‌کردند، با گذشت زمان از توانایی‌های شناختی کمتری در مقایسه با همسالان خود رنج می‌بردند.

در حالی که اکثر مردم در طول بزرگسالی بهبود مستمری را در کیفیت رژیم غذایی خود تجربه می‌کنند، محققان خاطرنشان می‌کنند که تفاوت‌های جزئی در کیفیت رژیم غذایی دوران کودکی ممکن است الگو‌های رژیم غذایی بهتر یا بدتر را تعیین کند که یک فرد در دوره‌های بعدی زندگی خود از آن پیروی می‌کند.

کلی کارا، دارای مدرک مدرک پی‌اچ‌دی از دانشکده علوم تغذیه و سیاست جرالد جی و دوروتی آر فریدمن دانشگاه تافتس می‌گوید: این نشان می‌دهد که مصرف مواد مغذی در اوایل زندگی بر تصمیمات غذایی ما بعد‌ها در زندگی تأثیر می‌گذارد و اثرات انباشتگی رژیم غذایی با توسعه توانایی‌های شناختی ما مرتبط است.

برای ارزیابی کیفیت رژیم غذایی، محققان از شاخص تغذیه سالم در سال ۲۰۲۰ استفاده کردند که میزان تطابق رژیم غذایی افراد با دستورالعمل‌های غذایی آمریکایی‌ها در سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۵ را مقایسه می‌کند. ملاحظه شد شرکت‌کنندگانی که با گذشت زمان توانایی‌های شناختی بالاتری نسبت به همسالان خود داشتند، تمایل بیشتری به خوردن غذا‌های توصیه‌شده مانند سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل و مقادیر کمتر سدیم، قند‌های افزوده‌شده و غلات تصفیه‌شده داشتند.

source

توسط salamathyper.ir