یک کارشناس تغذیه بیان کرد: اگر قصد داریم نان را کمتر از ۱۲ ساعت نگه داریم، بهترین جا برای نگهداری آن روی سفره یا درون نان‌دان است؛ اما اگر می‌خواهیم نان را بیشتر از یک روز نگه داریم، فریزر گزینه مناسبی خواهد بود.

نان

هر غذای نشاسته‌ای مانند برنج، ماکارونی و نان، زمانی که پخته می‌شود و آن را در یخچال می‌گذارید و فردا دوباره آن را گرم می‌کنید اصطلاحا ماده‌ای به نام نشاسته مقاوم تولید می‌کند که نفاخ است، اما باعث می‌شود نشاسته قند کمتری تولید کند در نتیجه برای افرادی که مشکل چاقی و دیابت دارند مفید و سودمند است.


۱۸ مرداد ۱۴۰۳ ۲۲:۰۱

اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

source

توسط salamathyper.ir