کلم بروکلی دارای مواد مغذی زیادی است، از جمله فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم. جالب است که میزان پروتئین آن نیز نسبت به بسیاری از سبزیجات دیگر بالاتر است.
کلم بروکلی فاقد چربی بوده و عموما ۹۰ درصد از این سبزی تشکیل شده از آب است. حتی می توان این سبزی را به فرم طبخی خام، پخته، آب پز و بخار پز شده مصرف کرد اگرچه با تحقیقات زیاد تعیین شده است که بخار پز کردن مزایای بیشتری برای سلامتی افراد به دنبال دارد.
کلم بروکلی از جمله خوراکی های کم کربوهیدرات دار محسوب شده و در هر فنجان کلم بروکلی خام تنها ۳.۵ گرم کربوهیدرات با قابلیت هضم وجود دارد. همچنین کلم بروکلی یکی از سبزیجاتی که از نظر پروتئین در سطح نسبتا بالایی قرار گرفته و ۲۹ درصد وزن خشک آن را پروتئین تشکیل داده است، این دو ویژگی کلم بروکلی سبب شده این سبزی مورد علاقه افرادی باشد که میخواهند وزن خود را کاهش دهند.
۹ شهریور ۱۴۰۳ ۱۷:۴۸
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
source