جیمز کامرون، کارگردان معروف فیلم‌های علمی تخیلی، در مصاحبه‌ای با بیل گیتس به چالش‌هایی که هوش مصنوعی برای صنعت فیلم‌سازی به وجود آورده اشاره کرد. او بیان کرد که نوشتن داستان‌های علمی تخیلی با سرعت پیشرفت فناوری به‌ویژه هوش مصنوعی دشوارتر شده . کامرون در این گفتگو که در قسمت اول مجموعه آینده با بیل گیتس به نمایش درآمد، توضیح داد که هر ایده‌ای که امروز به ذهنش می‌رسد، ممکن است حداقل سه سال تا رسیدن به پرده سینما طول بکشد و در این بازه زمانی ایده او ممکن است به سرعت قدیمی شود و زمان اکران دیگر به‌روز و مرتبط  نباشد.

کامرون با اشاره به پیشرفت‌های سریع هوش مصنوعی، هشدارهایی درباره تغییرات سریع در حوزه‌های مختلف از جمله نیروی کار، اطلاعات نادرست و تهدیدات امنیتی مطرح کرد. او به گیتس گفت که تجربه اهمین ندادن به هشدارها را داشته و مثال کشتی تایتانیک را آورد که بدون توجه به هشدارها، با سرعت در شب حرکت می‌کرد و سرانجام با کوه یخی برخورد کرد. او همچنین درباره افزایش اعتماد به ماشین‌ها و کاهش نقش انسان‌ها در تصمیم‌گیری‌ها اظهار نگرانی کرد.

کامرون با مقایسه فرایند حذف انسان‌ها از تصمیم‌گیری با مراحل اولیه زوال عقل، بیان کرد که این روند منجر به احساس خشم، ترس، اضطراب و افسردگی می‌شود. او معتقد است که جامعه هوش مصنوعی باید روی کاهش این نگرانی‌ها و ایجاد استفاده‌های مفید و تولیدی از هوش مصنوعی تمرکز کند.



توصیه می‌کنیم بخوانید:

مدتی بود که انتظار خواندن رمان «هزار خورشید درخشان» را می‌کشیدم. هزار خورشید درخشان یا عنوان انگلیسی A thousand splendid suns دومین رمان خالد حسینی ، نویسنده و پزشک افغان 42…

در دوران جنگ سرد، رقابت بین شوروی و آمریکا در همه عرصه‌ها وجود داشت. بیشتر ماها از رقابت‌های فضایی بین این دو مطلع هستیم، اما جالب است بدانید که در زمینه حفر حفرات بسیار عمیق…

دنیل گرگوری: شما یک پروانه هستید، بال‌بال می‌زنید و اوهام و خیالات یک پروانه را دنبال می‌کنید.

ناگهان از خواب بیدار می‌شوید. ولی چگونه باید بفهمید که هنوز خواب نمی‌بینید؟…

تصادفا دفتر دوم آثار شاملو که ترجمه گزیده‌ای از اشعار شاعران بزرگ جهان است ، ورق می‌زدم که چششم به شعر «تو را دوست می‌دارم» پل الوار افتاد. شعر زیبایی که این روزها به واسطه…

– وقتی به مقصد برسیم، زمانی می‌رسه که آرزو می‌کنیم که ای کاش در حین تلاش برای آزادی، می‌مردیم.
– اما مرگ قطعی (در این راه) رو که نمی‌شه گفت نجات یافتن. نجات برای ما یعنی…

پیش از این هم در «یک پزشک» برایتان نوشته بودم که عمل دیدن، صرفا یک کار اپتیک نیست و با پردازشی که قشر مغز روی سیگنال‌ها انجام می‌دهد، آنچه ما می‌بینیم، با آنچه روی شبکیه‌…

source

توسط salamathyper.ir