هشدار پلیس فتا: هدیه یک میلیونی شب یلدا کلاهبرداری است!

هدیه یک میلیونی به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ در قالب پیامکی به‌شکل انبوه برای بخش قابل توجهی از مردم ارسال شده است که بر اساس گزارش پلیس فتا کلاهبرداری بوده و کاربران در دام کلاهبرداری های شب یلدا نیفتند.

هشدار پلیس فتا: هدیه یک میلیونی شب یلدا کلاهبرداری است!

حرف تازه – هدیه یک میلیونی به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ در قالب پیامکی به‌شکل انبوه برای بخش قابل توجهی از مردم ارسال شده است. در متن ارسالی طبق انتظار لینکی به‌چشم می‌خورد و در همان نگاه اول، داستان کمی شک‌برانگیز جلوه می‌کند.

هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ تومانی شب یلدا بلافاصله با واکنش پلیس فتا رو‌به‌رو شده است. معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا در مصاحبه با رسانه‌ها اعلام کرده، کلاهبرداری‌ها در شب یلدا، اغلب از طریق پیامک‌ها، لینک‌های مشکوک یا تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد.

توضیحات پلیس فتا

سرگرد جواد مختاررضایی گفته کاربران با کلیک بر روی این لینک‌ها، ممکن است ناخواسته بدافزاری را روی گوشی یا دستگاه خود نصب کنند که این بدافزار‌ها به کلاهبرداران امکان می‌دهد تا به اطلاعات حساسی مانند رمز‌های بانکی دسترسی پیدا کنند. معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا از مردم خواسته تحت هیچ شرایطی روی لینک‌های ارسالی و ناشناس کلیک نکنند. از قدیم گفته‌اند پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می‌شود.

هشدار کلاهبرداری‌ های شب یلدا

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به شب یلدا به کاربران هشدار داد که افراد سودجو در این ایام با وعده‌های دروغین مانند هدیه یک میلیونی یا تخفیف‌های ویژه، تلاش می‌کنند اطلاعات شخصی و بانکی افراد را سرقت کنند.

به گزارش ایسنا، سرگرد جواد مختاررضایی در تشریح این خبر اظهار کرد: بر اساس رصد‌های صورت‌گرفته و گزارش‌های دریافتی، کلاهبرداری‌ها در شب یلدا، اغلب از طریق پیامک‌ها، لینک‌های مشکوک یا تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: کاربران با کلیک بر روی این لینک‌ها، ممکن است ناخواسته بدافزاری را روی گوشی یا دستگاه خود نصب کنند؛ این بدافزار‌ها به کلاهبرداران امکان می‌دهد تا به اطلاعات حساسی مانند رمز‌های بانکی دسترسی پیدا کنند.

این مقام مسئول از شهروندان خواست: هیچ‌گاه بر روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنند و برای اطمینان از صحت پیشنهادات، مستقیماً از طریق وب‌سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های رسمی اقدام نمایند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا افزود: از سوی دیگر، در روز‌های منتهی به شب یلدا، کاربران به خرید آنلاین برای شب یلدا روی می‌آورند؛ در این خرید‌ها نیز دقت نمایند و تنها از فروشگاه‌های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی خرید کنید؛ خرید از وب‌سایت‌های نامعتبر یا صفحات شبکه‌های اجتماعی بدون هویت مشخص، می‌تواند منجر به از دست دادن پول و دریافت نکردن کالای موردنظر شود.

شماره گزارش به پلیس فتا

کاربران می‌بایست پیش از هرگونه پرداخت یا ثبت اطلاعات، از اصالت فروشگاه یا ارائه دهنده خدمات اطمینان حاصل نمایند و در صورت مواجهه با چنین مواردی، موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت پلیس فتا به نشانی fata.gov.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

سرگرد رضایی با بیان اینکه شب یلدا باید فرصتی برای شادی و دورهمی باشد تاکید کرد که لازم است شهروندان با هوشیاری خود، افراد کلاهبردار را در رسیدن به اهدافشان ناکام نمایند و در دام این مجرمان گرفتار نشوند.

source

توسط salamathyper.ir