بیوگرافی امیر حیات مقدم نماینده ماهشهر و ماجرای توهین به لرها

توهین امیر حیات مقدم نماینده ماهشهر به لرها و اقوام لر خبری است در رسانه ها منتر شده و اینروزها سر و صدای زیادی کرده است. بیوگرافی امیر حیات مقدم و زندگینامه و سوابق او را در این صفحه از مجله حرف تازه ببینید.

امیر حیات مقدم نماینده مردم ماهشهر و سردار سپاه است او پیش از ورود به سیاست عضو سپاه پاسداران و نظامی بوده و در حال حاضر نماینده مردم ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی است

امیر حیات مقدم کیست‌؛ بیوگرافی سردار امیر حیات مقدم نماینده ماهشهر و همسرش + سوابق

بیوگرافی امیر حیات مقدم

امیر حیات‌مقدم متولد ۱۳۴۲ در هندیجان بوده و اهل هندیجان می باشد. او نماینده مجلس مردم ماهشهر و نظامی می باشد او زمانی که دولت نهم بر سر کار بود استاندار خوزستان بود. حیات مقدم در سال ۱۳۶۸ نشان فتح درجه سه دریافت نمود. و در سال ۱۳۷۶ در سن ۳۴ سالگی درجه سرتیپی را دریافت کرد.

ماجرای توهین نماینده ماهشهر به لرها

حیات مقدم نماینده ماهشهر در اظهاراتی عجیب در یک جلسه، اظهارات توهین‌آمیز حیات مقدم نماینده ماهشهر خطاب به قوم لر خبرساز شد

فریادجنوب نوشت؛ حیات مقدم نماینده ماهشهر در اظهاراتی عجیب در یک جلسه، اظهاراتی توهین‌آمیز خطاب به قوم غیور لر ،خاصه مردم شریف کهگیلویه بزرگ مطرح می‌کند ومی گویدمردم منطقه حاضرند با اسرائیلی‌ها کار کنند اما با لرها کار نکنند!

بیوگرافی امیر حیات مقدم

سوابق امیر حیات مقدم

سردار «امیر حیات‌مقدم» از مدیران عالی و فرماندهان تراز اول جنگ که مفتخر به دریافت نشان فتح درجه ۳ از مقام معظم رهبری شده است،

حیات مقدم هم‌اکنون بعنوان نماینده مجلس در دوره دوازدهم از حوزه انتخابیه بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی، رئیس پژوهشکده امنیت ملی کشور و عضو هیئت علمی و شورای عالی دانشگاه عالی دفاع ملی می‌باشد. وی در دولت نهم بعنوان استاندار خوزستان فعالیت داشت.

امیر حیات‌مقدم

تحصیلات

امیر حیات‌مقدم داری مدرک تحصیلی دکترای جغرافیایی سیاسی میباش. او دانش‌آموخته کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد مدیریت می‌باشد.

سوابق نظامی امیر حیات‌مقدم و ورود به سپاه

سردار امیر حیات مقدم از سال ۱۳۵۹ به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در طول جنگ ایران و عراق از اعضای این نهاد بود. از ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۶ رئیس ستاد قرارگاه کربلا بود، از ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۷ ریاست ستاد نیروی زمینی سپاه پاسداران را برعهده داشت و از ۱۳۶۸ تا ۱۳۶۹ به‌عنوان معاون آموزش فرمانده کل سپاه پاسداران و با حفظ سمت فرماندهی قرارگاه سازندگی قائم را برعهده داشت. وی در فاصله سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۶ جانشین فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران بود و از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ فرماندهی دانشگاه فرماندهی و ستاد سپاه پاسداران را برعهده داشت. او برای دومین بار از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ جانشین فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران و با حفظ سمت ریاست ستاد قرارگاه پدافند هوایی کشور نیر برعهده داشته. سپس در سال۱۳۸۴ با روی کار آمدن دولت نهم وی به‌عنوان استاندار خوزستان منصوب شد و تا سال ۱۳۸۶ در این جایگاه فعالیت داشت. سپس طی حکمی از سوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ بعنوان رئیس مدیریت راهبردی و منابع انسانی مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی و از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۶ بعنوان رئیس بررسی تهدیدات مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی و از سال ۱۳۹۶ تاکنون ریاست پژوهشکده امنیت ملی کشور را برعهده دارد.

زندگینامه امیر حیات مقدم و همسرش و فرزندان

مصاحبه و سوابق اجرایی

•رئیس ستاد قرارگاه کربلا(۱۳۶۵ – ۱۳۶۶)
•رئیس ستاد نیروی زمینی سپاه پاسداران(۱۳۶۶ – ۱۳۶۷)
•معاون آموزش فرمانده کل سپاه پاسداران(۱۳۶۸ – ۱۳۶۹)
•جانشین فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران(۱۳۷۰ – ۱۳۷۶)
•فرمانده دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه پاسداران(۱۳۷۶ – ۱۳۷۹)
•جانشین فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران(۱۳۸۰ – ۱۳۸۴)
•استاندار خوزستان(۱۳۸۴ – ۱۳۸۶)
•رئیس مدیریت راهبردی و منابع انسانی مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی (۱۳۸۶ – ۱۳۹۰)
•عضو هیئت مدیره هواپیمایی آسمان(۱۳۹۰ _۱۳۹۲)
•رئیس بررسی تهدیدات مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی(۱۳۹۰ _ ۱۳۹۵)
•رئیس پژوهشکده استراژیک امنیت ملی کشور(۱۳۹۶ _ تاکنون)
•دکترای جغرافیای سیاسی، کارشناسی ارشد مدیریت، کارشناسی حقوق
•نشان‌ ها و افتخارات :نشان فتح درجه سه، درجه سرتیپ تمامی
•سمت‌های اجرایی :استاندار خوزستان، ریاست پژوهشکده امنیت ملی، عضو هیأت مدیره هواپیمایی آسمان

بیوگرافی و مصاحبه سردار امیر حیات مقدم درباره لرها

کناب ها و سوابق علمی

دکتر حیات مقدم که بیش از یک دهه جانشین فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران بوده، مولف سه جلد کتاب با عناوین لیبرالیسم پس از انقلاب، گام دوم انقلاب، راهبردهای جمهوری اسلامی در ۸ سال نیز می‌باشد که در سال جاری به عنوان کتاب برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شده است.

source

توسط salamathyper.ir