انواع پارتیشن بندی با توجه به متریال مورد استفاده

پارتیشن‌های اداری با انواع متنوعی از متریال مانند شیشه، آلومینیوم، ام دی اف و … ساخته می‌شوند که هر کدام از آن‌ها معایب و مزایایی دارند. پارتیشن‌های ترکیبی ام دی اف و شیشه یا آلومینیوم و شیشه به دلیل هزینه‌ی مقرون به صرفه و بهینه‌سازی نور طبیعی در دفتر کار، محبوبیت بالاتری دارند. در ادامه با انواع پارتیشن اداری آشنا می‌شوید.

پارتیشن بندی ام دی اف

ام دی اف متریالی مقرون به صرفه و بادوام است که تنوع رنگی بالایی دارد و به همین دلیل برای تمام سبک‌های دکوراسیون داخلی کاربرد خوبی می‌تواند داشته باشد. ترکیب ام دی اف با شیشه، جذابیت بیشتری ایجاد کرده و فضا را روشن‌تر نشان می‌دهد. از میان مزایای مهم پارتیشن ام دی اف می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • نصب آسان پارتیشن: پارتیشن ثابت با پیچ و اتصالات قوی روی کف و سقف محکم می‌شود و پارتیشن متحرک به وسیله‌ی ریل‌ یا چرخ در فضا قابلیت جابجایی را دارد.

  • تنوع رنگ و طرح: تنوع رنگ و طرح پارتیشن ام دی اف بسیار بالا است و می‌توانید آن را با تمام سبک‌های دکوراسیون دفتر کار تطبیق دهید.

  • سبکی وزن: سبکی وزن نیز یکی از دلایل محبوبیت انواع پارتیشن بندی ام دی اف است. با قرار دادن شیشه در چارچوب ام دی اف، وزن آن بالاتر می‌رود و وزن پارتیشن بندی دوجداره از تک جداره بالاتر است.

  • زیبایی بصری: ام دی اف متریالی است که از مشتقات چوب تهیه شده و گرمی و زیبایی چوب را دارد. می‌توانید طراحی پارتیشن را بسته به سبک دکوراسیون دفتر کار خود سفارشی سازی کرده و به زیبایی هر چه بیشتر محیط کمک کنید.

انواع پارتیشن بندی اداری

پارتیشن بندی شیشه ای

شیشه یکی از مدرن‌ترین متریال‌ها است که شفافیت و جلوه‌ی زیبایی را به دکوراسیون فضای اداری می‌بخشد. انواع پارتیشن شیشه ای اداری تک جداره و دوجداره، با فریم و بدون فریم برای دکوراسیون فضاهای اداری کاربرد دارند.

پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم لس یا بدون فریم، جلوه‌ی مدرن و بی‌نظیری را ارائه می‌دهند. اما پارتیشن‌های فریم دار نیز زیبایی مخصوص به خود را دارند. از میان ویژگی‌های انواع پارتیشن بندی اداری شیشه‌ای، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • تشویق تعامل افراد با یکدیگر در محیط اداری: شیشه متریالی شفاف است و به برقراری ارتباط دیداری بین افراد در محیط کار کمک می‌کند.

  • کاهش صداهای مزاحم: پارتیشن بندی شیشه ای دوجداره، بهترین انتخاب برای کاهش صداهای مزاحم در محیط و برقراری آکوستیک مطلوب در دفتر کار است.

  • امکان سفارشی‌سازی طرح‌های خاص: پارتیشن بندی شیشه‌ای با توجه به سبک دکوراسیون و فضای خاص دفتر کار شما قابل اجرا است. می‌توانید لوگوی مجموعه‌ی خود را روی شیشه‌ها کار کرده و برند خود را در معرض نمایش قرار دهید.

پارتیشن بندی آلومینیومی

آلومینیوم متریالی سبک و انعطاف‌پذیر است که در برابر ضربه، رطوبت و خوردگی مقاومت خوبی را از خود نشان می‌دهد. ترکیب آلومینیوم و شیشه زیبایی خیره‌کننده‌ای را ایجاد کرده و برای دکوراسیون دفتر کار مدرن پیشنهاد می‌شود. از میان ویژگی‌ها و مزایای پارتیشن آلومینیومی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • زیبایی بصری: پارتیشن آلومینیومی انتخابی عالی برای دکوراسیون دفتر کار مدرن است. پارتیشن آلومینیوم و شیشه، فضای اداری را بسیار شفاف و مدرن نشان می‌دهد.

  • نصب آسان: اتصالات انواع پارتیشن بندی الومینیومی بسیار ظریف و دقیق اجرا می‌شوند و به همین دلیل نصب این پارتیشن‌ها بسیار آسان است.

  • قابلیت حمل آسان: وزن سبک پارتیشن آلومینیومی باعث می‌شود که حمل آن بسیار آسان باشد و بدون کمک گرفتن از نیروهای خدماتی می‌توانید آن را در فضا جابجا کنید. پارتیشن متحرک آلومینیومی نیز به راحتی در فضا جابجا می‌شود.

  • ایجاد عایق صوتی و حرارتی مطلوب: با پارتیشن بندی آلومینیومی دوجداره می‌توانید عایق صوتی و حرارتی خوبی را در دفتر کار خود ایجاد کنید.

  • مقاومت بالا در برابر حرارت و تغییرات دما: پروفیل‌های آلومینیومی مقاومت بالایی را در برابر تغییرات دما از خود نشان می‌دهند. آلومینیوم ضد حریق است و در محیط‌های صنعتی کاربرد خوبی دارند.

انواع پارتیشن بندی ترکیبی

پارتیشن بندی ام دی اف و شیشه یا آلومینیوم و شیشه، طرفداران بسیاری دارد. ترکیب شیشه با متریال‌های مذکور، به زیبایی و شفافیت محیط کار کمک می‌کند. تنوع بالای ام دی اف در کنار برق مدرن آلومینیوم، رقابت تنگاتنگی را بین این دو متریال ایجاد کرده است. با این حال اگر به دنبال یک گزینه‌ی مقرون به صرفه هستید، پارتیشن آلومینیومی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این مدل پارتیشن دوام خوبی را ارائه داده و نیاز چندانی به مراقبت و تعمیر ندارد.

انواع پارتیشن بندی اداری

پارتیشن بندی تک جداره و دوجداره

پارتیشن‌ها به طور کلی به دو دسته‌ی تک جداره و دوجداره تقسیم می‌شوند. پارتیشن تک جداره برای فضاهای اداری که به حریم خصوصی چندانی نیاز ندارند و بحث آکوستیک در آن‌ها چندان مطرح نیست، گزینه‌ی خوبی است.

اما فضاهای اداری که به تمرکز فکری بالایی نیاز دارند و یا در آن‌ها قرار است مکالمات محرمانه‌ای برقرار شود، لازم است انواع پارتیشن بندی دوجداره را در نظر داشته باشید. در ادامه در مورد ساختار پارتیشن‌های تک جداره و دوجداره توضیحاتی ارائه شده است.

پارتیشن بندی تک جداره

پارتیشن تک جداره، نوعی از پارتیشن است که به صورت یک جداره‌ی منفرد با متریال‌های متنوعی مانند آلومینیوم، ام دی اف، شیشه و … طراحی می‌شود. این پارتیشن‌ها برای اجرای عایق صوتی، گزینه‌ی چندان مطلوبی نیستند. از طرفی به دلیل قیمت پایین‌تر نسبت به پارتیشن دوجداره، محبوبیت بالایی دارند. با نصب شیشه‌ی مات، می‌توانید حریم خصوصی افراد را در محیط رعایت کنید.

پارتیشن بندی دوجداره

پارتیشن دوجداره همانطور که از نام آن پیدا است، از دو صفحه پارتیشن تشکیل شده که بخش میانی آن با گاز بی‌اثری پر می‌شود. این مدل پارتیشن برای فضاهای محرمانه‌ای مانند اتاق کنفرانس یا اتاق مدیریت مجموعه گزینه‌ی بسیار مناسبی است و علاوه بر ارائه‌ی عایق صوتی مطلوب، عایق حرارتی نیز ارائه می‌دهد و با قرار دادن کرکره‌هایی در میان دوجداره می‌توانید دید را به داخل فضاها محدود کنید.

انواع پارتیشن بندی با ایده‌های خلاقانه

پارتیشن بندی به شکل مرسوم آن امکانات خوبی را ارائه می‌دهد که می‌توانید از آن‌ها بهره‌مند شوید. با این حال برای ایجاد کارایی و خلاقیت بیشتر فضا، بهتر است ایده‌های ناب‌تری را در سر بپرورانید. ذوق طراحی در اینجا خودنمایی می‌کند. در ادامه ایده‌های جالبی برای اجرای پارتیشن بندی اداری ارائه شده است.

تلفیق پارتیشن بندی شیشه ای با آب‌نما

پارتیشن شیشه‌ای را می‌توانید با آبنما یا آکواریوم تلفیق کرده و جلوه‌ی زیبایی را به دکوراسیون دفتر کار خود ببخشید. این سبک از طراحی برای دفاتر اداری تبلیغاتی پیشنهاد بسیار خوبی است و می‌تواند تنوع بصری خوبی را ایجاد کند.

ایجاد قفسه‌های ثابت یا متحرک

چرا انواع پارتیشن بندی اداری باید فقط با صفحات صاف و بدون کاربرد انجام شود؟ با اجرای قفسه‌های ثابت و متحرک می‌توانید کارایی فضا را تا حد مطلوبی افزایش دهید. قفسه‌ها، محل ذخیره‌سازی را در دفتر کار افزایش داده و نظم بیشتری را در آن ایجاد می‌کنند. به این ترتیب هم فضاهای مختلف را از یکدیگر تفکیک کرده‌اید و هم از مساحت دفتر کار استفاده‌ی بهینه‌ای داشته‌اید.

جداسازی فضاها با گیاهان

گیاهان سبز و بلند مانند بامبو، گزینه‌ی جالبی برای جداسازی فضاها در دفتر کار هستند. به این ترتیب، طبیعت را به فضای داخلی راه داده اید و محیط روح انسانی پیدا می‌کند.

می‌توانید گیاهان را با انواع پارتیشن بندی شیشه ای تلفیق کرده و زیبایی یک آتریوم را در دفتر کار خود تداعی کنید. گیاهان را می‌توانید از سقف بیاویزید یا درون گلدان‌هایی روی زمین قرار دهید.

جداسازی فضاها با مبلمان

پارتیشن بندی ام دی اف می‌تواند با مبلمان ترکیب شود. برای مثال می‌توانید نیمکت‌هایی را داشته باشید که از پشت به پارتیشن ام دی اف متصل هستند و فضا را به خوبی تفکیک کرده‌اند. همچنین می‌توانید از انواع مبلمان متحرک برای جداسازی فضاها استفاده کنید و به این ترتیب، از فضای منعطف دفتر کار خود استفاده‌ی بهینه‌ای داشته باشید.

جداسازی فضاها با رنگ

همیشه قرار نیست فضاها به وسیله‌ی یک عنصر فیزیکی مانند انواع پارتیشن بندی اداری از یکدیگر تفکیک شوند؛ می‌توانید صرفا با انتخاب رنگ‌های متنوع برای هر فضا، به آن هویت مستقلی ببخشید و از سایر فضاها آن را تفکیک کنید. استفاده از رنگ‌های سازمانی در جهت نمایاندن هویت کسب و کار، در اینجا ایده‌ی بسیار خوبی است. می‌توانید هر بخش از دفتر کار را به یک رنگ درآورید و یا در هر اتاق دیوارهای شاخص با رنگ‌های متنوع داشته باشید.

سخن پایانی

جداسازی فضاها در دفتر کار امروزی به دلیل باز بودن پلان‌های اداری، به یک چالش تبدیل شده است که طراحان برای آن ایده‌های خلاقانه‌ای را ارائه می‌دهند. در این مطلب توضیحاتی را در مورد انواع پارتیشن متحرک و ثابت ارائه دادیم.

پیشنهاد ما این است که برای دریافت کمک تخصصی در زمینه‌ی انواع پارتیشن بندی اداری با یک شرکت دکوراسیون داخلی مورد اعتبار در ارتباط باشید تا در نهایت، اجرای پارتیشن با توجه به سبک طراحی داخلی و نیازهای شما از محیط کار انجام شود.

 

source

توسط salamathyper.ir