انشا درباره سعدی شیرازی : نوشتن انشا در پایه های ابتدایی و حتی دوره اول راهنمایی ضروری است. پس باید موضوع خاص و زیبا و سرگرم کننده باشد. در ادامه همراه حرف تازه باشید.

بهترین و ادبی ترین انشا درباره سعدی شیرازی برای تمامی مقاطع تحصیلی با مقدمه و نتیجه

بهترین و ادبی ترین انشا درباره سعدی شیرازی برای تمامی مقاطع تحصیلی با مقدمه و نتیجه

انشا اول :

مقدمه:

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی از عارفان و شاعران بزرگ قرن هفتم است که در شیراز، شهری خوش آب و هوا متولد شده است. شهری با نهرهای روان و درختان زیبایی که خنکای سایه‌اش پر از عشق و مهر و مهربانی است. این شاعر بزرگ کودکی را در شیراز گذرانده و بالیده است.

بدنه:

استاد سخن سعدی بزرگ برای تحصیل و آموختن علوم روز به بغداد سفر کرده است و در آنجا علوم عربی را آموخته است. سفری کوتاه به عربستان یا حجاز داشته است. این شاعر پر آوازه قرن هفتم با کوله باری از علم و دانایی و فرهیختگی وارد شیراز شده و رهاورد سفرش را تقدیم ادبیات جاوید ایران نموده است. این مرد عاشق و عارف همواره اشعاری نغز و جذاب دارد. او همزمان با حمله مغول به ایران در شیراز بوده ولی در امان مانده است. سعدی مردی صریح گوی است که هماره در حکایت هایش مطالب آموزنده را به خوانندگان گوشزد کرده است.این شاعر برجسته دارای آثاری جذاب و پر از سخنان جالب است که هنوز هم تازگی خودش را حفظ مرده است . حکایتهای جذاب گلستان و سروده های شیرین بوستان همواره به عنوان بهترین منابع ادبیات فارسی مورد بهره برداری قرار می برد. شعر معروف او که در مورد همبستگی و هم دردی برای هم نوعان است، سر در سازمان ملل حک شده است.حکایتهای گلستان او سالها در مکاتب ایران تدریس می شد و هنوز هم در کتابهای درسی و دانشگاهی گنجانیده شده است. استاد سخن شیخ اجل سفری به مکه داشته است که بین راه شعر معروف : ای ساربان آهسته ران کارام جانم می رود وان دل که با خود داشتم با دلستانم می رود را سروده است. این عارف بزرگ و پاک باخته اندوخته چندانی از مال دنیا نداشته و همواره در پی کسب علم و دانش بوده است. این شیخ بزرگ اشعاری دل چسب و گوارا دارد که همواره تمام فارسی زبانان هم از آن استفاده کرده اند و مورد احترام همگان است.

نتیجه گیری:

سعدی از مفاخر زبان فارسی است که همواره مورد احترام تمام فارسی زبانان است. بر همه اساتید زبان فارسی و دانش جویان و دانش آموزان یک تکلیف واجب است که با مطالعه و حفظ آثار این بزرگ مرد نسبت به اشاعه فرهنگ ادب و فارسی تمام تلاش خود را کرده و در خانه های ایرانیان هم آثارش را نگه داری کرده و برای کودکان خویش به صورت مستمر بخوانند.

انشا دوم :

مقدمه :

ابومحمد مصلح‌الدین، مشهور به سعدی شیرازی شاعر و عارف بزرگ قرن هفتم هجری است که در شهر شیراز زندگی می کرد البته او برای کسب علم و دانش روز به کشور بغداد سفر کرد و در نهایت بعد از فراگیری علوم روز به وطن خود یعنی شیراز بازگشت.امروزه مقبره او در مکانی به نام سعدیه در شهر شیراز واقع است و علاقه مندان به شعر و ادب فارسی از این مقبره زیبا بازدید می کنند.

بدنه :

سعدی شیرازی مرد بزرگ شعر و ادب پارسی اشعار زیبایی دارد که برای همه افراد جامعه کاربردی و تاثیرگذار است مانند سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز.حتی این مرد بزرگ در گلستان هم حکایت های پند آموزی برای ما دارد که نکات مهم و خوبی را به ما گوشزد می کند.سعدی عارف وارسته اشعار زیبایی در وصف خداوند هم دارد که نشان از پاکدلی و وارستگی او دارد یکی از این اشعار زیبای او این است: در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم.سعدی شاعری دانا و مرد سخنوری بود که آثار فاخرش بعد از فردوسی باعث درخشش ادبیات فارسی شده است.به همین منظور روزی در تقویم ایران اول اردیبهشت به عنوان بزرگداشت سعدی انتخاب شده تا از زحمات بی دریغ این مرد بزرگ قدردانی شود.نکته جالب در مورد این مرد بزرگ این است که آثارش به اکثر زبان های مهم دنیا ترجمه شده است به همین دلیل در مراسم بزرگداشت روز سعدی در آرامگاهش علاقه مندان به شعر و ادب از هر جایی دنیا شرکت می کنند.
نتیجه گیری :

سعدی یکی از ستارهای درخشان زبان و ادبیات فارسی است که آموزه ها و نکات اخلاقی فراوان برای همه نسل ها به جا گذاشته است. شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی به تنهایی و با داشتن کتب و آثار ارزنده در ردیف برترین شاعران و نویسندگان ایرانی قرار دارد. به همین دلیل ما ایرانی ها باید در جهت مراقبت از این ستاره درخشان ادبیات فارسی و آثار ماندگارش تلاش کنیم.

 

source

توسط salamathyper.ir