حسین صفوی با حکم محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سمت ریاست هیات امنای صرفه جویی ارزی ابقا می‌شود.

به گزارش ساعت سلامت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پنج ماه پس از شروع فعالیت خود در این وزارتخانه 23 دی اعضای هیئت امنای صرفه جویی ارزی را منصوب کرد و دکتر خسرو صادق نیت، مدیرکل حوزه وزارتی، دکتر مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر سید سجاد رضوی، معاون درمان، مهندس سیدحسین صفوی و دکتر محمدرضا جباری را به عنوان اعضای هیات امنای صرفه جویی ارزی منصوب کرد.

در پی صدور احکام آنان، اولین جلسه هیات امنای صرفه جویی ارزی با حضور همه اعضای جدید در 30 دی در محل هیات امنای ارزی تشکیل شد، در این جلسه پس از بحث و گفت و گو درباره انتخاب رئیس جدید هیات امنای ارزی انجام شد و مهندس حسین صفوی، رئیس فعلی هیات امنای ارزی برای یک دور دیگر برای تصدی ریاست هیات امنای صرفه جویی ارزی انتخاب شد و قرار است به زودی حکم وی از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شود.

سوابق رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی

مهندس صفوی از سال 1399 برای اولین بار با حکم سعید نمکی وزیر اسبق بهداشت به عنوان رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی انتخاب شد. پس از آن در اسفند 1400 بار دیگر با حکم بهرام عین اللهی وزیر سابق بهداشت در این سمت ابقا شد و اکنون برای سومین بار حکم خود را طی روزهای آینده از دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت دولت چهاردهم دریافت می کند.

حسین صفوی سالها در سازمان غذا و دارو به عنوان رئیس اداره و مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی فعالیت کرده است. او در سالهای همه گیری کرونا که کشور با کمبود شدید امکانات پزشکی از جمله ماسک، لباس و تجهیزات حفاظت از کارکنان بیمارستانها، دستگاههای مراقبت از بیماران از جمله ونتیلاتور و واکسن کرونا مواجه بود، مسئولیت هیات امنای صرفه جویی ارزی را به عهده داشت و خریدار اصلی این تجهیزات در کشور بود.

هیات امنای صرفه جویی ارزی خریدار عمده تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد نیاز بیمارستانهای دولتی است. موضوعی که البته با عنوان خرید متمرکز وزارت بهداشت از جمله مباحث مورد بحث در محافل کارشناسی حوزه سلامت است.

هیات امنای صرفه جویی ارزی بر اساس قانون مصوب مجلس یک نهاد عمومی غیر دولتی محسوب می شود که اعضای آن را وزیر بهداشت انتخاب می کند و موظف است هر چهار ماه یکبار گزارش عملکرد خود را به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارسال کند.

با توجه به اجازه برداشت یک میلیارد دلار ارز از صندوق ذخیره ارزی برای حوزه سلامت و اولویت تامین دارو و تجهیزات پزشکی به نظر می‌رسد، هیات امنای صرفه جویی ارزی برای معالجه بیماران یکی از مراکزی باشد که در نحوه هزینه کرد این اعتبار نقش آفرینی کند.

source

توسط salamathyper.ir