به گزارش سلامت نیوز به نقل از روابط عمومی انجمن پزشکان کودکان ایران، محمدرضا بلورساز افزود: در حالی که به دنبال ابتلا به آنفلوآنزا در بزرگسالان علائمی چون تب، لرز و بدن‌درد شایع بوده، در کودکان ممکن است تب بالا، علائم گوارشی، تشنج و حتی درگیری دستگاه تنفسی مشاهده شود.

وی اظهار داشت: در صورت مشاهده علائمی چون تب طولانی‌مدت، لرز، اسهال، استفراغ یا گیجی در کودکان، باید به آنفلوآنزا شک کرد. همچنین، اگر یکی از اعضای خانواده مبتلا به آنفلوآنزا باشد و کودک علائم دستگاه تنفسی نشان دهد، درمان باید به سرعت آغاز شود.

تشخیص و درمان آنفلوآنزا

بلورساز تشخیص دقیق آنفلوآنزا را وابسته به تست‌های PCR دانست و توضیح داد که این تست با بررسی ترشحات حلق و بینی قطعی‌ترین روش تشخیص بیماری است.

وی همچنین تأکید کرد که داروی موثر “تامی‌فلو” برای درمان آنفلوآنزا در دسترس است و مصرف آن طبق نظر پزشک می‌تواند خطرات بیماری را به حداقل برساند.

ضرورت واکسیناسیون و پیشگیری

وی واکسیناسیون را بهترین روش پیشگیری از آنفلوآنزا دانست و تأکید کرد: تزریق واکسن آنفلوآنزا برای کودکان بالای ۶ ماه، به ویژه زیر ۵ سال و افراد بالای ۶۰ سال بسیار توصیه می‌شود. واکسن آنفلوآنزا تا ۶۰ درصد موثر بوده و عوارض آن قابل کنترل است.

بلورساز در پایان با اشاره به اهمیت مراجعه به پزشک برای تشخیص و درمان، از خانواده‌ها خواست در صورت بروز هرگونه علائم مشکوک به آنفلوآنزا در کودکان، به سرعت اقدام کنند.

source

توسط salamathyper.ir