به گزارش سلامت نیوز به نقل از رکنا، این مطالعه پیش‌بینی می‌کند بین ۴ تا ۱۴ درصد محصولات اصلی جهانی مانند گندم، برنج و ذرت به‌دلیل وجود ذرات میکروپلاستیک از بین می‌روند. دانشمندان هشدار داده‌اند با افزایش آلودگی میکروپلاستیک‌ها در محیط‌زیست، این وضعیت می‌تواند حتی بدتر شود.

تحقیق جدید که در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است، بیش از ۳ هزار مشاهده از تأثیر میکروپلاستیک‌ها بر گیاهان را که از ۱۵۷ مطالعه جمع‌آوری شده بود، بررسی کرده است. تحقیقات قبلی نشان داده‌اند میکروپلاستیک‌ها می‌توانند به روش‌های مختلفی ازجمله مسدودکردن نور خورشید، آسیب به خاک و آزادکردن مواد شیمیایی سمی به گیاهان آسیب برسانند.محققان تخمین زده‌اند میکروپلاستیک‌ها فتوسنتز گیاهان موجود در خشکی‌ها را حدود ۱۲ درصد و فتوسنتز جلبک‌های دریایی را حدود ۷ درصد کاهش می‌دهند. این کاهش در فتوسنتز می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر تولید محصولات کشاورزی و ذخایر غذایی جهانی داشته باشد.

source

توسط salamathyper.ir