احیای نسل منقرض شده گرگ وحشت در سال ۲۰۲۴ توسط شرکت Colossal Biosciences با استفاده از ویرایش ژن انجام شد. این گونه، گرگ وحشت (Aenocyon dirus) یک شکارچی بزرگ و باستانی از خانوادهٔ سگ سانان است.

احیای نسل منقرض شده گرگ وحشت + گرگ وحشت چه نوع گرگی است؟

گرگ وحشت (Aenocyon dirus)، یکی از گونه های منقرض شدهٔ شکارچیان بزرگ، اخیراً توسط شرکت بیوتکنولوژی Colossal Biosciences به زندگی بازگردانده شده است. اینگونه به دلیل اندازهٔ بزرگ و ویژگی های خاصش مورد توجه قرار گرفته و به عنوان یکی از الهام بخش ترین موجودات در فرهنگ پاپ، به ویژه سریال «بازی تاج و تخت» شناخته می شود. تحقیقات این شرکت به ویژه بر پایهٔ فناوری های پیشرفته ژنومیک و ویرایش ژن، به خصوص روش CRISPR، استوار است.

تولد توله های گرگ وحشت در سال ۲۰۲۴ نشان دهندهٔ پیشرفت های قابل توجهی در حوزهٔ بیوتکنولوژی و علوم ژنتیک است. محققان از DNA به جامانده از فسیل های باستانی گرگ وحشت و همچنین سلول های خونی گرگ خاکستری برای احیای این گونه استفاده کردند. دو توله نر به نام های رموس و رومولوس و یک توله ماده به نام کالیسی، اولین نسل تازه احیا شدهٔ این گونه هستند. این توله ها با هدف بازسازی ویژگی های ظاهری و رفتاری گرگ وحشت به دنیا آمده اند، اگرچه از نظر ژنتیکی ۹۹.۹ درصد شبیه به گرگ خاکستری هستند.

گرگ دایر

احیای نسل گرگ وحشت نه تنها یک موفقیت علمی برای Colossal Biosciences محسوب می شود، بلکه پرسش ها و چالش های اخلاقی و فلسفی زیادی را نیز به همراه دارد. این که چقدر تغییر در ژنوم یک موجود باید انجام شود تا گونه ای جدید به وجود آید، مسئله ای است که در جامعه علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

گرگ وحشـت چه نوع گرگی است؟

گرگ وحـشت، که نام علمی آن Aenocyon dirus است، یک گونهٔ منقرض شده از خانوادهٔ سگ سانان محسوب می شود که در دورهٔ پلیستوسن و اوایل هولوسن زندگی می کرد. این گونه در ابعاد بزرگ تر از گرگ های خاکستری امروزی قرار دارد و جثه ای قوی و دندان های بزرگ تری برای شکار علف خواران بزرگ مانند ماستودون ها و بیزون های باستانی توسعه یافته است.

گرگ وحشت

از نظر ظاهری، گرگ وحشت دارای سری کمی پهن تر و خز ضخیم تری نسبت به گرگ های امروزی بوده است. این گونه به دلیل زندگی در شرایط سخت و شکار طعمه های بزرگ، سازگاری های ویژه ای را در ساختار بدنی و رفتاری خود توسعه داده بود. از آنجا که تنها پنج مورد تأییدشده از فسیل های این گونه در عرض های جغرافیایی بالاتر از ۴۲ درجه شمالی یافت شده، نشان می دهد که زندگی اش بیشتر به مناطق کم ارتفاع و باز محدود بوده است.

در نهایت، احیای گرگ وحـشت نه تنها قدمی به جلو در عرصهٔ احیای گونه های منقرض شده است، بلکه با توجه به چالش های اخلاقی آن، می تواند به گسترش بحث ها در مورد حفاظت از تنوع زیستی و تأثیرات تغییرات اقلیمی نیز دامن بزند.

source

توسط salamathyper.ir