بیوگرافی بازیگران فیلم سینمایی تکیه بر باد (۱۳۷۸) +داستان و عکس ها
اسامی و بیوگرافی بازیگران فیلم تکیه بر باد به کارگردانی داریوش فرهنگ با عکس و خلاصه داستان در ادامه فیلم و سریال حرف تازه خواهید خواند. این فیلم برگفته از داستان فیلم مکانی در آفتاب است که نویسندگی آن بر عهده فریدون فرهودی بوده و به تهیهکنندگی مشترک عبدالله علیخانی، حسین فرح بخش و رضا بانکی در سال ۱۳۷۸ می باشد.
بیوگرافی بازیگران فیلم تکیه بر باد
فیلم سینمایی تکیه بر باد یکی از فیلمهای عاشقانه و رمانتیک ایرانی است که به کارگردانی داریوش فرهنگ در سال ۱۳۸۷ تولید شده و درباره پسر جوانی به نام سینا و نامزدش لیلا است. امین حیایی، مریلا زارعی، بعیسا زنگنه بازیگران اصلی این فیلم ایرانی را تشکیل میدهند.
خلاصه فیلم
سينا اهل خرمشهر برای يافتن یک شغل مناسب به تهران میآيد و به ليلا نامزدش قول میدهد پس از آن كه كارش رونق گرفت به زادگاهش، خرمشهر بازگردد. سينا در تهران در كارخانه مرد پولداری به نام فرجامی كار میكند و به زودی به دليل صداقت و پشتكارش مورد توجه قرار میگيرد. مرجان، دختر فرجامی كه از وجود نامزد سينا بیخبر است، به تدريج شيفته سينا میشود. سينا در نامههایی كه برای ليلا میفرستد، از كار خود اظهار رضايت میكند، ولی تاريخ بازگشت را اعلام نمیكند. ليلا به طور ناگهانی به تهران میآيد و سينا كه موضوع نامزدش را به كسی در تهران نگفته او را به يک مسافرخانه میبرد. ليلا به سينا میگويد كه از او سه ماهه حامله است و بايد هرچه زودتر با او ازدواج كند. سينا كه معتقد است برای ازدواج كردن با او فرصت بيشتری میخواهد، ليلا را به يک مركز غيرقانونی سقط جنين میبرد، ولی به دليل سر رسيدن مأموران، با ليلا فرار میكند. سينا كه از طرفی دلباخته مرجان نيز هست، با او و خانوادهاش به شمال میرود ولی به ليلا میگويد برای انجام كاری به شمال خواهد رفت. دروغ سينا به زودی فاش میشود و ليلا به دنبال او روانه شمال میشود. ليلا و سينا در یک قايق تفريحی سوار میشوند و در ميان راه مشاجره لفظی بين آنها رخ میدهد و ليلا به طور ناگهانی در آب میافتد. سينا به دنبال ليلا خودش را به آب می اندازد ولی او را نمیيابد. پس از چندی سينا به اتهام قتل محاكمه و به جرم قتل عمد به مرگ محكوم میشود. در حالی كه مادرش و نيز مرجان مطمئن هستند كه او بیگناه است…
اسامی بازیگران فیلم تکیه بر باد
امین حیایی در نقش سینما
مریلا زارعی در نقش مرجان
لعیا زنگنه در نقش لیلا نامزد سینا
داوود رشیدی در نقش فرزامی کارخانه دار
سلیمه رنگزن در نقش ننه سینا
زهره حمیدی در نقش هما
کاظم هژیرآزاد در نقش نماینده دادستان
طیب شرافتی در نقش وکیل
محمد زکریا
شوکت دانشور
حسین چرمچی
ابراهیم شاهمنصوری
لوریک میناسیان
امین حیایی بازیگر نقش سینا
امین حیایی از بازیگران فیلم تکیه بر باد زادهٔ ۱۹ خرداد ۱۳۴۹ بازیگر ایرانی است. حیایی فعالیت خود را در سال ۱۳۷۰ با حضور در فیلم دو همسفر آغاز و تاکنون در آثار گوناگون، فیلم، سریال و تئاتر حضور داشته است. او برای دو فیلم شب (۱۳۸۶) و برف آخر (۱۴۰۰) سیمرغ بلورین بهترین بازیگر از جشنواره فیلم فجر را کسب کرده است. حیایی همچنین در سال ۱۳۹۶ برای بازی در فیلم شعلهور نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد و در نهایت دیپلم افتخار نقش اول مرد را کسب کرد.
او بهعنوان یکی از داوران مسابقهٔ تلویزیونی عصر جدید به کارگردانی احسان علیخانی فعالیت کرده است. وی از سال ۱۳۷۷ با بازیگر ایرانی، نیلوفر خوشخلق ازدواج کرده و یک فرزند نیز از همسر نخست خود دارد.
مریلا زارعی بازیگر نقش مرجان
مریلا زارعی یکی از دیگر از بازیگران فیلم تکیه بر باد سینمایی است که ۲۵ فروردین ۱۳۵۳ در تهران به دنیا آمد. وی فارغالتحصیل صنایع غذایی از دانشگاه آزاد است. زارعی برای اولین بار با فیلم سلام سینما ساخته محسن مخملباف (۱۳۷۳) در سینما حضور پیدا کرد. بازی در فیلم دو زن (۱۳۷۷) یکی از شانسهای بزرگ او بود. وی تا به حال با کارگردانانی همچون تهمینه میلانی و ابراهیم حاتمیکیا، اصغر فرهادی، مسعود کیمیایی و احمد مرادپور همکاری داشته است.
لعیا زنگنه بازیگر نقش لیلا
لعیا زنگنه زاده ۱ مهر ۱۳۴۴ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران است. زنگنه بازی در نمایشهای حرفهای را از سال ۱۳۷۱ و بازی در سینما را از سال ۱۳۷۵ با راز مینا کاری از عباس رافعی آغاز کرد. لعیا زنگنه که دارای مدرک کارشناسی تئاتر از دانشگاه هنر تهران است و یک دوره کلاس آموزش نقاشی را نیز گذراندهاست. استعداد هنری وی توسط امین تارخ در سال ۱۳۷۱ کشف و با هدایت هنری و مشاوره محمدعلی کشاورز و ثریا قاسمی وارد عرصه تلویزیون و سینما شد. او دوران دانشجویی در چند نمایش شامل پارانویا، یادگار، خال خالی (نمایش عروسکی) و نیز در فیلم کوتاه دانشجویی کنج تنهایی بازی کرد. بازی در نمایش یادگار سالهای شن (ساخته علی رفیعی در ۱۳۷۱) نخستین کار حرفهای او در تئاتر بود.
source