به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، در دنیایی که اینترنت تبدیل به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره شده است، بسیاری از جنبههای زندگی انسانها تحت تأثیر قرار گرفتهاند. ارتباطات به طرز چشمگیری متحول شدهاند و برای رفع نیازهای مختلف بشری به شدت متکی به اینترنت هستیم. با این وجود، موضوع سرعت اینترنت همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. زیرا کندی آن نهتنها زمان کاربران را تلف میکند، بلکه به یک تجربه خستهکننده تبدیل میشود.
کشورهای پیشرو در سرعت اینترنت همراه
طبق گزارش منتشر شده توسط ایسنا و بر اساس اطلاعات سایت اسپیدتست، فهرست کشورهایی که سریعترین اینترنت همراه را در جهان ارائه میدهند اعلام شده است. کشورهای امارات متحده عربی، قطر و کویت در صدر این رتبهبندی قرار گرفتهاند. در ادامه به میانگین سرعت اینترنت در این کشورها اشاره شده است:
- امارات متحده عربی: میانگین سرعت ۵۴۳.۲۹ مگابیت بر ثانیه
- قطر: میانگین سرعت ۵۲۱.۰۲ مگابیت بر ثانیهکویت: میانگین سرعت ۳۱۳.۶۴ مگابیت بر ثانیهبحرین: میانگین سرعت ۲۵۹.۲۸ مگابیت بر ثانیهبلغارستان: میانگین سرعت ۲۴۳.۸۳ مگابیت بر ثانیهکره جنوبی: میانگین سرعت ۲۱۵.۱۲ مگابیت بر ثانیهبرزیل: میانگین سرعت ۲۰۹.۴۷ مگابیت بر ثانیهدانمارک: میانگین سرعت ۲۰۱.۹۳ مگابیت بر ثانیهعربستان سعودی: میانگین سرعت ۱۹۷.۲۱ مگابیت بر ثانیهچین: میانگین سرعت ۱۸۷.۸۱ مگابیت بر ثانیه
عوامل تأثیرگذار بر سرعت اینترنت
برای دستیابی به اینترنت سریع، ضروری است که عوامل اصلی مؤثر بر آن را شناسایی کنیم. سرعت اینترنت میتواند تحت تأثیر موارد زیر باشد:
یکی از مهمترین عوامل زیرساختهای شبکه در کشورها است. نوع کابل مورد استفاده (مثل کابلهای مسی یا فیبر نوری) نقش حیاتی در سرعت خدمات اینترنت ایفا میکند. به طور کلی، زیرساختهای جدید و مدرن باعث اتصال سریعتر میشوند.
علاوه بر این، اتصال به کابلهای زیردریایی فیبر نوری نیز بسیار تأثیرگذار است؛ چرا که این کابلها حدود ۹۷ درصد دادههای ارتباطی جهان را منتقل میکنند.
وسعت جغرافیایی یک کشور نیز از جمله عواملی است که باید در نظر گرفته شود. کشورهایی کوچکتر معمولاً با هزینههای کمتری میتوانند زیرساختهای پیشرفتهتری برای اینترنت خود فراهم کنند.