بروز هر یک از مسائل فوق به راحتی می‌تواند منجر به ورشکسته شدن شرکتهای تجاری و ایجاد دردسرها و پرونده‌های متعدد قضایی برای شرکت‌ها و مدیران مجموعه و هر یک از بازرگانان حقیقی شود.

هر یک از این اتفاقات همچون تازیانه ای سهمگین بر پیکره بازرگانان و تجار نواخته می‌شود و هر روز عرصه را برای فعالین اقتصادی تنگ‌تر می‌نماید.

به نحوی که حل و فصل دعاوی پیرامون ورشکستگی –تحت هر عنوان که باشد- ممکن است سالیان سال به طول انجامد و اگر از خدمات وکیل متخصص ورشکستگی استفاده نشده باشد، قطعا دردسرهای قضایی متعددی برای شرکت تجاری و علی الخصوص مدیران این شرکتها و سهامداران ایجاد خواهد شد.

از جمله این دعاوی احتمالی؛ پرونده‌های ورشکستگی می‌باشد  که یکی از تخصصی‌ترین و پیچیده‌ترین پرونده‌های مطروحه در سیستم قضایی است.

در سالهای اخیر تعداد دعاوی ورشکستگی گسترش چشمگیری داشته و با وجود این همه دعاوی در دادگاه های تجاری، انتخاب وکیل اعلام ورشکستگی چالشی است که برای تمامی بازرگانان ایجاد شده است.

قطعاً علت حضور شما در این صفحه نیز آشنایی با وکیل ورشکستگی است و ما در این مقاله به ویژگی هایی که حتما باید وکیل ورشکستگی داشته باشد اشاره می کنیم و شما را در انتخاب خویش یاری خواهیم کرد.

در وهله اول باید گفت که احراز عنوان وکیل متخصص، مقوله ای نیست که سهل الوصول باشد و به این راحتی ها در دسترس هر وکیل قرار گیرد.

فقط و فقط آن دسته از وکلایی که با مراجعه به کانون وکلا، و طی دوره های آموزشی مخصوص، موفق به دریافت گواهینامه وکالت تخصصی شده باشند را می توان وکیل متخصص ورشکستگی نامید.

 

وکیل متخصص ورشکستگی چه ویژگی هایی دارد؟

به صورت کوتاه و مختصر می توان گفت که وکیل متخصص ورشکستگی شخصی است که:

۱-با سالها تجربه کاری در این زمینه و همکاری با شرکتها و تجار ریز و درشت، بازار و اصول حاکم بر آن را کاملا می شناسد.

۲-نحوه فعالیت بازرگانان در رشته های مختلف و اقتضای هر یک از این محیط ها را بخوبی می داند.

۳- از آنجایی که مهم ترین داد و ستدهای تجار از طریق سیستم بانکی انجام میگردد از اصول و قواعد حاکم بر فعالیت های بانکی و انواع عقود و تسهیلات و سامانه های بانکی کاملا آگاه است

۴-پرونده های متعدد ورشکستگی را در مراجع قضایی وکالت نموده است.

۵-وکیل ورشکستگی شرکت سالیان سال، مشاوره حقوقی شرکتهای مختلفی را بر عهده داشته و از نزدیک با مشکلات و پرونده های آنان دست و پنجه نرم کرده و از حقوق سهامداران شرکت کاملا مطلع است. و می توان او را یک وکیل شرکت تجاری نیز نامید.

۶-از آنجایی که در کشور ما، اکثر تجار در قالب شرکتهای تجاری فعالیت می نمایند، و در قانون تجارت چندین نوع شرکت به رسمیت شناخته شده و هر یک از آنها از اصول و ضوابط مختلفی تبعیت مینمایند. لذا وکیل متخصص ورشکستگی، ابتدائا در خصوص تمامی این شرکتها اطلاعات جامع، دقیق و کاملی را کسب نموده است.

۷-از آنجایی که برخی از انواع ورشکستگی، دارای جنبه های کیفری است، لذا یک وکیل متخصص ورشکستگی از قوانین جزایی حاکم در این زمینه نیز آگاهی دقیق دارد.

۸-چنین وکیلی نه تنها قوانین حقوقی و کیفری و مواد قانونی را اشراف دارد، بلکه از رویه های قضایی و آراء وحدت رویه و آراء مشورتی نیز مطلع است.

۹-نحوه طرح دعوی و ارائه دادخواست ورشکستگی و تعیین دادگاه صلاحیت دار برای ورشکستگی جهت رسیدگی به این دعاوی را به خوبی می داند.

۱۰- براحتی می تواند در دعوی ابطال معاملات تاجر ورشکسته موفق و پیروز شود. و اگر لازم باشد که دادخواستی تحت عنوان ابطال معاملات مدیران شرکت تقدیم نماید، این کار را تبحر فراوان انجام خواهد داد.

۱۱-احکام مربوط به انواع معاملات تاجر ورشکسته را در کلیه مقاطع زمانی بخوبی می داند.

۱۲-از چگونگی طرح دعوی اعتراض ثالث به حکم ورشکستگی مطلع  است.

۱۳-مصادیق مربوط به ورشکستگی عادی، ورشکستگی به تقصیر و نیز ورشکستگی به تقلب را دانسته و جهت اثبات هر یک از آنها که نفع موکل وی باشد تلاش خواهد کرد.

آشنایی با ویژگی های وکیل متخصص ورشکستگی

در این مقاله سعی نمودیم برخی از ویژگی های وکیل متخصص ورشکستگی را بازگو نمائیم. موارد گفته شده تنها گوشه ای از تخصص وتبحر وکیل ورشکستگی شرکت می باشد و قطعا خدمات قابل ارائه توسط وکیل اعلام ورشکستگی محدود به موارد فوق نخواهد بود.

با توجه به حساسیت این امر و تاثیر عمیقی که شناخت وکیل متخصص ورشکستگی در پرونده شما خواهد داشت، توصیه می شود که قبل از هر گونه اقدام قضایی، ابتدا نسبت به دریافت مشاوره حضوری و نیز مشاوره تلفنی از وکیل ورشکستگی اقدام نموده و به تناسب مشاوره ای که دریافت می دارید بهترین تصمیم را اتخاذ فرمائید.

علاوه بر دریافت مشاوره از وکیل اعلام ورشکستگی، می توانید نگارش تمام متون حقوقی مورد از جمله دادخواست ورشکستگی و لایحه دفاعیه، اعتراض به نظر کارشناس، اعتراض به حکم ورشکستگی و سایر لوایح مورد نیاز را به او محول نموده و حتی وکالت پرونده های خود را نیز به نامبرده تفویض نمائید.

source

توسط salamathyper.ir