کد خبر: 282945

تاریخ انتشار: سه شنبه 06 خرداد 1404 – 16:21

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر غلامعلی حمیدی گفت: همچنین در این پژوهش که بر روی میگو به‌عنوان نمونه غذایی انجام شد، محققان از اسانس زیره در قالب نانوامولسیون و نانوکپسول استفاده کردند. این ترکیبات، توانست سبب کاهش بار میکروبی میگو در مدت زمان نگهداری آن و افزایش مدت زمان نگهداری آن در شرایط یخچالی شد.

 سرپرست این تیم تحقیقاتی، افزود: نتایج این پژوهش نشان می‌دهد ترکیبات طبیعی مانند زیره، وقتی در قالب نانوفناورانه استفاده شوند، می‌توانند جایگزین‌های موثری برای نگهدارنده‌های شیمیایی و حتی در آینده، مکمل‌هایی در درمان بیماری‌های صعب‌العلاج باشند.

دکتر رضا شرافتی تصریح کرد: این مطالعه با تایید مطالعات قبلی در این زمینه گامی در راستای استفاده از ترکیبات گیاهی در صنایع غذایی و دارویی محسوب می‌شود و می‌تواند الهام‌بخش تحقیقات گسترده‌تر در زمینه بسته‌بندی‌های زیستی و درمان‌های مکمل سرطان باشد.

source

توسط salamathyper.ir