کد خبر: 283791

تاریخ انتشار: چهارشنبه 04 تير 1404 – 12:04

بهداشت نیوز- متن این یادداشت دکتر سوزنچی را در ذیل بخوانید:

اینکه این جنگ چه بود و چرا شروع شد و چرا تمام شد، اگرچه من در موردش قبلا صحبت کردم، اما بماند برای تحلیل‌گران هوشمند دیگر. موضوع صحبت در مورد درس‌های آن برای آینده است. بدون مقدمه تحلیلی، درس‌هایی که باید یاد بگیریم این‌هاست:

 تغییر ساختار و سازمان اطلاعاتی امنیتی کشور، این حجم از تجهیز پهباد و دوش پرتاب و غیره بغل گوش ما، یعنی یک جای کار می‌لنگد. البته معلوم است کجا می‌لنگد، این نهادها وارد کارهایی شدند که به آنها مرتبط نبود و وظیفه اصلی خود را فراموش کردند. سریع‌ترین و رادیکال‌ترین تغییرات در اسرع وقت در این بخش باید صورت گیرد. اما شاه‌کلید آن شاید ایجاد نهاد اطلاعاتی جدید و قدرتمند ذیل قوه قضائیه باشد. 

 تغییر دکترین امنیتی بازدارندگی متکی بر توان نظامی به سمت دکترین امنیتی بازدارندگی نظامی/اقتصادی، در اسرع وقت باید سرمایه‌گذاری مشترک در ایران توسط کشورهای منطقه مخصوصا عربستان در حوزه‌های مختلف مزیت‌دار صورت گیرد تا منافع اقتصادی مشترک بین ایران و آنها تعریف گردد. این کار به صورت کنسرسیوم‌های منطقه‌ای صورت پذیرد.

 بازتعریف رابطه با چین به شکل یک رابطه استراتژیک مقتدر ذیل نهاد رهبری به شکلی که همه کشور ملزم به تبعیت از آن باشند و از ساختار رسمی دولتی که اکنون دست معاون اول است خارج شود.

بازتعریف دولت به عنوان یک نهاد تامین کننده نیازهای مردم که عموما از طریق تصدی‌گری رخ می‌دهد به سمت یک دولت تنظیم‌گر و عدم مداخله‌گر در حوزه‌های مختلف علی‌الخصوص ارز.

و از همه مهمتر، هوش مصنوعی، هوش مصنوعی، هوش مصنوعی. دولت ناتوان به جای اینکه هی در درون خودش بچه‌بازی کند و بخواهد سر اینکه چه کسی مسئول است دعوا کند، سریع باید هوش مصنوعی را به مانند انرژی اتمی به‌عنوان مهمترین مأموریت خود بپذیرد و معاون علمی فناوری را مسئول مستقیم توسعه هوش مصنوعی در کشور نماید و ما نیز در شورای عالی از این امر حمایت کرده و تصویب کنیم که در سطح یک معاون رئیس جمهور باید هوش مصنوعی بدون وقفه و با بالاترین ضریب اهمیت پی‌گیری گردد.

source

توسط salamathyper.ir