کد خبر: 284529

تاریخ انتشار: یکشنبه 29 تير 1404 – 12:53

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر کلثوم خیرالهی ضمن بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولا نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوشش‌های استفاده‌شده غیراستاندارد و نامطمئن‌اند و در اثر حرارت می‌توانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.

وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد. تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با تأکید بر ضرورت آگاهی‌رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدداً وارد بازار می‌شوند، به‌طور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم‌اند و استفاده از آن‌ها به‌شدت سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، خیرالهی در پایان از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفا از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.

source

توسط salamathyper.ir