به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، برای داشتن یک غذای سالمتر آگاهی از نکات کلیدی اهمیت زیادی دارد، اینکه برخی توصیههای ساده را هنگام پختوپز و سرخ کردن مواد غذایی رعایت کنیم.
ازجمله استفاده از روغنهای مخصوص سرخکردن فقط برای یکبار و پرهیز از داغ کردن بیش از حد روغنها. رطوبت موجود در ظروف هم مهم است و باقیمانده آن در ظرف یا مواد غذایی میتواند دمای روغن را افزایش دهد و باعث سوختن سریعتر آن شود.
توصیه مهم دیگر متخصصان نپوشاندن درِ تابه یا قابلمه حاوی روغن داغ در هنگام پخت غذاست.
چون بخار حاصل از پخت، دوباره بهصورت قطره وارد روغن میشود و باعث کاهش نقطه دود و تسریع در اکسیداسیون روغن میشود. این موضوع احتمال تولید چربیهای مضر را افزایش میدهد.
یادتان باشد که خودداری از استفاده مکرر از روغن برای سرخکردن، خشککردن مواد غذایی پیش از پخت و دقت در خواندن برچسب مواد غذایی ازجمله راهکارهای کاهش عوامل خطر در تغذیه است.