برای پیشگیری از سکته، کاهش کلسترول بد ضروری است؛ میتوانید مقداری جودوسر بپزید و مصرف کنید که به کاهش خطر بیماریهای قلبی و سکته کمک میکند.
سکته جز خطرناکترین اتفاقات در زندگی انسانها است، اما شما میتوانید با رعایت نکاتی در زندگی روزمره از بروز این اتفاق جلوگیری کنید و بدن سالم تری داشته باشید.
پایین آوردن فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است.
همچنین پیروی کردن از این موارد در رژیم غذایی و استفاده از این غذاها میتواند تا ۲۷ درصد خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد که در این قسمت این مواد غذایی را به شما معرفی خواهیم کرد.
ماهی سالمون
خوردن غذاهای غیر سرخ کردنی به اندازه دو بار در هفته خطر ابتلا به سکته را کاهش میدهد که یکی از بهترین آنها ماهی سالمون است که اسید چرب امگا ۳ دارد و باعث کاهش التهاب رگها میشود، جریان خون را بهبود میبخشد و خطر ابتلا به لخته خون را هم کاهش خواهد داد.
برای جلوگیری از سکته باید کلسترول بد را کاهش دهید. میتوانید مقداری جودوسر را بپزید و آن را استفاده کنید که باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی و سکته میشود، زیرا سطح کلسترول را پایین میآورد.
لوبیای سیاه
لوبیای سیاه به دلیل فیبر بالایی که دارد، یکی از سالمترین مواد غذایی است. شما میتوانید لوبیای سیاه را در رژیم غذایی خود جای دهید و از خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سکته بکاهید. لوبیای سیاه همچنین منبع خوبی از پروتئین سالم است.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین یکی از بهترین مواد غذایی است که میتوانید برای شام استفاده کنید. مصرف ۱۵۰ گرم سیب زمینی شیرین ۱۰۰ درصد نیاز به ویتامین آ و ویتامین سی را تامین میکند و باعث افزایش قدرت چشم و سیستم ایمنی، سلامت پوست و سیستم عصبی میشود. همچنین حاوی آنتی اکسیدان است که رگهای خونی را نیز پاکسازی میکند و در نتیجه میتواند عامل جلوگیری کننده برای سکته باشد.
بلوبری
آنتی اکسیدانها به رگهای خونی کمک میکنند که جریان خون را قویتر کنند و التهابات را کاهش دهند؛ بنابراین هیچ جای تعجب نیست که ماده خوراکی مثل بلوبری که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، بتواند خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته را کاهش دهد. توت فرنگی و تمشک سیاه هم همین خاصیت را دارد.
اسفناج
اسفناج سرشار از منیزیم، همچنین ویتامین ب و فولیک اسید است. رژیم غذایی حاوی فولیک اسید خطر ابتلا به سکته بر اثر فشار خون بالا را کاهش میدهد. کافی است نصف فنجان اسفناج پخته شده را هنگام صبح استفاده کنید.
بادام
مصرف ۳۰ گرم بادام در هفته پروتئین، فیبر و چربی غیر اشباع را به بدن شما میرساند، سوخت و ساز را بهبود میبخشد، سطح کلسترول بد را پایین میآورد و منبع خوبی از ویتامین e است که رگهای خونی را تمیز کرده و از سکته جلوگیری میکند.
اسفرزه یا همان پوسته پسیلیوم
اسفرزه یک نوع فیبر است که از گیاه به دست میآید و پوسته آن را به صورت پودر یا کپسول میفروشند که یک مکمل رژیمی بسیار عالی محسوب میشود و سطح کلسترول بد را پایین میآورد، اسید موجود در معده را متعادل میکند، التهابات را میکاهد و خطر سکته را کاهش میدهد.
سیر
سیر حاوی مولکولهایی است که عامل جلوگیری کننده از لخته شدن خون هستند و خطر ابتلا به سکته را کاهش میدهند. سیر خام یک ماده تاثیرگذار و سرشار از خاصیت است و از سکته جلوگیری میکند.
شکلات تلخ
شیر شکلات سرشار از چربی و شکر است، اما میزان زیاد کاکائو در شکلات تلخ میتواند یک عامل بسیار مؤثر برای جلوگیری از سکته باشد که راز موفقیت این ماده فلاونوئید است. شما با مصرف شکلات تلخ در طول هفته میتوانید خطر ابتلا به سکته را تا حد زیادی کاهش دهید. البته باید مراقب باشید که زیاده روی نکنید، در غیر این صورت اثر مثبت آن از بین میرود.