معرفی پیجر گلد آپولو + عکس و مشخصات پیجرهای منفجر شده در لبنان

انفجار تعدادی دستگاه پیجر در لبنان به نام گلد آپولو (Gold Apollo) متعلق به شرکت تایوانی باعث زخمی شده و شهادت اعضای حزب الله و مردم عادی شده است. در ادامه این مقاله معرفی پیجر گلد آپولو و عکس و مشخصات پیجرهای منفجر شده در لبنان در حرف تازه بخوانید

معرفی پیجر گلد آپولو + عکس و مشخصات پیجرهای منفجر شده در لبنان
پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت کجاست + عکس و مشخصات

پیجر گلد آپولو متعلق به شرکت تایوانی است هسو چینگ کوانگ بنیانگذار و رئیس شرکت «گولد آپولو» بوده که مدعی شد که یک شرکت اروپایی در ساخت این پیجرها از نام تجاری این شرکت استفاده می‌کند و ما نساختیم. وی دراین‌باره مدعی شد: محصول مال ما نبود، فقط نام تجاری ما روی آن بود.

هم‌زمان شرکت گلد آپولو با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که پیجرهای مدل «AR-924» را شرکت «BAC» می‌سازد و می‌فروشد. ما فقط مجوز علامت تجاری را ارائه می‌دهیم و هیچ دخالتی در طراحی یا ساخت این محصول نداریم.

*همچنین ببینید: فیلم وحشتناک انفجار پیجر در جیب شهروندان لبنانی را کامل ببینید

پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت کجاست + عکس و مشخصات

با انتشار گزارش «نیویورک‌تایمز» درباره نحوه دستکاری پیجرهای منفجرشده در لبنان و تایوانی‌بودن شرکت سازنده، ساعاتی پیش وزارت اقتصاد تایوان با ادعای اینکه هیچ رد و سابقه‌ای درباره صادرات مستقیم این پیجرها از تایوان به لبنان وجود ندارد اعلام کرد که احتمالاً شرکت سازنده این پیجرها را پس از صادرات دستکاری کرده است.

روزنامه نیویورک تایمز شامگاه دیروز در گزارشی ابعاد تازه ای از سلسله انفجارهای دستگاه‌های پیجر در لبنان را افشا کرد.

به نوشته نیویورک‌تایمز مقامات آمریکایی آگاه که نخواستند نامشان فاش شود، در این باره اعلام کردند: حزب الله لبنان اقدام به سفارش دستگاه پیجر از شرکت گولد آپولو تایوان کرده بود و اسرائیل موفق شد پیش از ورود این پیجرها به لبنان آنها را دستکاری کرده و مواد منفجر کمی در داخل آنها جاسازی کند.

این نشریه مدعی توزیع گسترده این پیجرها در میان اعضای حزب الله در سرتاسر لبنان و حتی برخی از افراد مرتبط با این جنبش در ایران و سوریه شد.

نشریه روسی راشاتودی نیز در گزارشی اعلام کرد اعضای سازمان جاسوسی موساد اقدام به آلوده کردن هزاران دستگاه پیجر به مواد انفجاری و سپس توزیع آن در لبنان کرده‌اند. به نظر می‌رسد ارسال یک پیام خاص باعث داغ شدن باتری این پیجرها و سپس انفجار مواد منفجره پلاستیکی داخل این دستگاه‌ها شده است.

ادعاهای مطرح شده از سوی این رسانه‌ها در حالی مطرح می‌شود که حزب الله لبنان از آغاز تحقیقات خود پیرامون این انفجارها خبر داده و هنوز موضع رسمی در این باره اتخاذ نکرده است.

پیجر چیست؟

پیجر دستگاه قابل‌حملی است که از آن برای دریافت پیام‌های متنی (حرف و عدد) و صوتی با کمک امواج رادیویی استفاده می‌شود. با دستگاه پیجر تنها می‌توان پیام را دریافت کرد و فرستادن پیام به آن با تلفن انجام می‌شود. پیجرها در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی توسعه یافتند و در دهه‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفتند، تا اینکه جای خود را به تلفن‌های همراه دادند و اکنون در موارد خاص استفاده می‌شوند.

اگرچه استفاده از پیجرها با ظهور گوشی‌های هوشمند به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، اما همچنان در برخی از زمینه‌های تخصصی مانند بیمارستان‌ها و مراکز مراقبت‌های بهداشتی استفاده می‌شوند، جایی که برای اطلاع‌رسانی‌های سریع و قابل اعتماد ارزش دارند.

پیجر گلد آپولو ساخت کدام کشور است

نحوه انفجار پیجر در لبنان

گزارش‌ها حاکی از آن است که انفجار پیجرها با داغ شدن بیش از حد باتری لیتیومی همراه بوده است. به نوشته یک مرکز خبری، این باتری‌ها درصورتی‌که بیش از اندازه داغ شوند ممکن است ذوب شوند و آتش بگیرند. از باتری‌های لیتیومی قابل شارژ در طیف گسترده‌ای از محصولات از گوشی‌های موبایل گرفته تا لپ‌تاپ و خودروهای برقی استفاده می‌شود. آتش ناشی از انفجار این باتری‌ها می‌تواند حرارتی تا ۵۹۰ درجه سانتی‌گراد تولید کند.

موارد استفاده و کاربرد

پیجر به سادگی کار می‌کند، کاربران کدی را در دستگاه وارد می‌کنند که به مرکز یا سیستم دریافت کننده ارسال می‌شود که یک اعلان به پیجر می‌فرستد. پیجر می‌تواند پیام‌های متنی یا اعلان‌های کوتاه را نمایش دهد و در برخی مدل‌ها، کاربران می‌توانند به پیام‌ها پاسخ دهند یا شماره خاصی را شماره گیری کنند.

پیجرها چه کارایی دارد؟

صدها پیجر در بیروت بر اثر هک منفجر شدند، اما این وسیله ارتباطی چیست و چه کارایی دارد؟!

پیجرها یا بیپرها که بیشتر در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ میلادی محبوبیت داشتند، دستگاه‌هایی هستند که قادر به دریافت پیام‌های کوتاه و سیگنال‌های فراخوانی از طریق ارتباطات رادیویی بودند.

این دستگاه به دلیل سادگی، قابلیت اطمینان و توانایی دریافت پیام‌ها بدون نیاز به پوشش داده‌ای گسترده، به ویژه در دورانی که تکنولوژی تلفن همراه هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته بود، در میان نهادهای نظامی و نیمه‌نظامی محبوبیت داشتند.

در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ میلادی، پیجرها در شرایطی که دیگر ابزارهای ارتباطی شکست می‌خوردند یا در دسترس نبودند، اغلب توسط نیروهای نظامی استفاده می‌شدند. این دستگاه‌ها می‌توانستند در شرایط جنگی و مناطق دورافتاده که دسترسی به شبکه‌های تلفن همراه محدود است، به خوبی کار کنند.

️با پیشرفت تکنولوژی و ظهور تلفن‌های همراه پیشرفته‌تر، استفاده از پیجرها کاهش یافته است.

دلیل استفاده نیروهای حزب‌الله و شهروندان لبنانی از پیجر

پیجرها به دلیل ساده بودن و عدم اتصال مستقیم به اینترنت یا شبکه‌های پیشرفته، کمتر قابل ردیابی و شنود هستند. این دستگاه‌ها برخلاف گوشی‌های هوشمند یا رادیوهای پیشرفته، سطح کمتری از سیگنال‌های الکترونیکی تولید می‌کنند که می‌تواند توسط سیستم‌های شنود یا جاسوسی شناسایی شود.

پیجرها قابلیت ارسال پیام‌های ساده را دارند که برای نیازهای فوری و تاکتیکی کافی است. در شرایط جنگی یا عملیاتی، انتقال سریع و امن پیام‌های ساده کافی است.

در مناطقی که ارتباطات موبایلی یا اینترنتی به دلایل مختلف محدود یا مختل شده است (مانند جنگ‌ها یا مناطقی با دسترسی محدود)، پیجرها همچنان می‌توانند ابزار مفیدی برای ارتباطات باشند/خبرفوری

source

توسط salamathyper.ir