عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: نبود نظارت کافی بر عرضه کنندگان مواد غذایی سلامت مردم را تهدید می کند و ادامه این وضعیت می تواند به یک بحران تبدیل شود.

به گزارش ساعت سلامت، سید محمد جمالیان یکی از گلایه مندی‌های مردم را عدم نظارت کافی بر عرضه کنندگان مواد غذایی مانند قنادی ها، فست فودی ها و ساندویچی ها دانست و گفت: بر اساس بررسی‌ها مشخص شد هر کارشناس بهداشت باید حداقل هر فصل 300 تا 500 مرکز عرضه مواد غذایی را کنترل و بازرسی کند که تعداد بالای این مراکز باعث شده کیفیت کارشناسی و تعداد مدت زمان بازرسی ها طولانی شود.

وی افزود: در کنار معضل کمبود کارشناس بهداشت محیط که می طلبد وزارت بهداشت به آن ورود جدی داشته و سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه همکاری لازم را برای افزایش تعداد و جذب داشته باشند کمبود امکانات پشتیبانی مانند نبود به موقع ماشین آلات و امکانات، بازرسی ها را طولانی می کند و به دلیل اینکه این موضوع به صورت مستقیم با سلامت مردم سروکار دارد بنابراین بسیار تهدید کننده است و باید به صورت جدی به آن پرداخته شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: نمونه واضح این موضوع بحث حذف صلاحیت های پیمانکاران معدن بود که دیدیم حذف این مهم منجر به چه فاجعه ای شد و اگر امروز هم برای تامین نیروی کارشناس بهداشت به اندازه کافی به منظور تشدید نظارت ها بر عرضه کنندگان مواد غذایی فکر جدی نکنیم در بحث عرضه کنندگان مواد غذایی هم با بحران مواجه خواهیم شد.

منبع: خانه ملت

source

توسط salamathyper.ir