سامانه هوشمند صدور پروانه الکترونیک برای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با هدف تسهیل صدور مجوزها و ارتقای نظارت بر سلامت محصولات راه اندازی شد.
به گزارش ساعت سلامت، عبدالعظیم بهفر با اعلام این خبر گفت: سامانه صدور پروانه الکترونیک برای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی اکنون به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: این سامانه با هدف کاهش زمان رسیدگی به درخواستها، حذف مراجعات حضوری متقاضیان و اتصال به درگاه ملی مجوزها فعالیت خود را آغاز کرده است.
دکتر بهفر در ادامه با اشاره به قابلیتهای این سامانه گفت: امکان اتصال برخط به سامانه مرکز مالکیت معنوی و سامانه جامع تجارت، تسهیل دسترسی به اطلاعات فرآوردههای تولید داخل و وارداتی و ایجاد شبکهای یکپارچه از این اطلاعات از جمله ویژگیهای مهم این سامانه است.
وی افزود: با ثبت و بررسی اطلاعات مواد اولیه و محصولات تولیدی، امکان تشخیص محصولات مجاز از غیرمجاز و تقلبی فراهم میشود. همچنین نظارتهای دقیقتر بر شاخصهای ایمنی و سلامت و رهگیری کالاها امکانپذیر خواهد شد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: با توسعه سامانه و الصاق شناسه رهگیری، مصرفکنندگان نیز قادر خواهند بود اصالت و سلامت محصولات را استعلام کنند. و این سامانه گامی موثر در پایش و رصد محصولات عرضه شده به بازار است و نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه ایفا خواهد کرد.
source