به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،در همایش بین‌المللی گردشگری سلامت که در هتل هما تهران برگزار شد، جلال غفارزاده، سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، از پیش‌بینی ۶ میلیارد یورو درآمد حاصل از گردشگری سلامت در برنامه هفتم پیشرفت کشور خبر داد. وی بیان کرد که ایران به دلیل برخورداری از پزشکان متخصص، خدمات درمانی با کیفیت و تجهیزات پزشکی استاندارد، پتانسیل بالایی برای جذب گردشگران سلامت دارد.

غفارزاده با اشاره به اینکه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور باید از لحاظ اعتباربخشی درجه‌بندی شوند، افزود: «هدف این است که علاوه بر جذب بیماران خارجی برای درمان، افرادی که به عنوان زائر یا گردشگر وارد ایران می‌شوند، بتوانند از خدمات غربالگری فشارخون و قند خون به صورت رایگان بهره‌مند شوند.»

وی همچنین از راه‌اندازی سامانه جدید گردشگری سلامت خبر داد و تأکید کرد که برای رسیدن به اهداف برنامه هفتم، باید زیرساخت‌های لازم برای گسترش این صنعت فراهم شود. به گفته وی، در این راستا، ایران باید با همکاری دستگاه‌های مختلف، از ظرفیت‌های پزشکی خود استفاده کند تا بتواند جایگاه مناسبی در گردشگری سلامت منطقه و جهانی پیدا کند.

علیرضا تابش، رئیس شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی گردشگری پزشکی ایران، نیز در این همایش با اشاره به ظرفیت‌های پزشکی در تمامی شهرهای ایران، به‌ویژه خرمشهر، اظهار داشت: «هزینه‌های پایین درمان و تعداد بالای تخت‌های بیمارستانی، باعث جذب تعداد زیادی گردشگر سلامت، به‌ویژه از عراق، به ایران شده است.»

تابش تأکید کرد که با همکاری بخش خصوصی و تقویت زیرساخت‌ها، باید گردشگری سلامت را به یک صنعت پویای جهانی تبدیل کنیم و در این مسیر، نمایشگاه‌های بین‌المللی و طراحی بسته‌های سفر گردشگری سلامت می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.

همچنین، تابش خبر داد که سند توسعه گردشگری سلامت به زودی با تأیید وزیر بهداشت تدوین خواهد شد. این سند در راستای تقویت زیرساخت‌های پزشکی و بهبود دیپلماسی سلامت بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس و همسایه تدوین می‌شود.

با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیر ایران در حوزه گردشگری سلامت و تلاش‌های مستمر برای بهبود زیرساخت‌ها، این صنعت می‌تواند به یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی کشور در سال‌های آینده تبدیل شود.

source

توسط salamathyper.ir