محسن جوادی ۱۳۴۲ در ابهر، استاد دانشگاه قم و پژوهشگر فلسفه اخلاق است. او دو بار معاون فرهنگی وزارت ارشاد بوده است. پژوهشگر متعهد، ساده زیست و اهل اندیشه، محسن جوادی سبک زندگی علمی و اخلاق مداری دارد و همواره در دانشگاه ها و نهادهای فرهنگی فعال بوده است.

بیوگرافی محسن جوادی معاون امور فرهنگی + زندگی شخصی

بیوگرافی محسن جوادی

محسن جوادی ۱۳۴۲ در شهر ابهر، پژوهشگر برجسته در حوزه فلسفه اخلاق و استاد دانشگاه قم است. او در کنار فعالیت های علمی، در دو دوره مختلف مسئولیت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده داشته و در حال حاضر (از آذر ۱۴۰۳) نیز بار دیگر به این سمت منصوب شده است. وی همچنین ریاست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات را نیز عهده دار است. او از چهره های تأثیرگذار در سیاست گذاری فرهنگی کشور محسوب می شود.

سوابق کاری محسن جوادی

زندگی شخصی

محسن جوادی در خانواده ای مذهبی و اهل فرهنگ به دنیا آمد. او تحصیلات خود را در زمینه فلسفه تا مقطع دکتری ادامه داد و تمرکز علمی خود را بر فلسفه اخلاق و فلسفه دین گذاشت. تسلط به مباحث عمیق اخلاقی، دینی و اجتماعی باعث شد تا او به یکی از چهره های برجسته دانشگاهی کشور تبدیل شود. سبک زندگی اش ساده، علمی و متعهدانه توصیف شده و بسیاری از همکاران و شاگردان او، جوادی را فردی متواضع و در عین حال جدی در عرصه اندیشه می دانند.

سوابق کاری

محسن جوادی نخستین بار در دولت حسن روحانی، از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، به عنوان معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد. در این دوره، اقدامات مؤثری در زمینه بهبود ساختار نشر، حمایت از کتاب، ترویج فرهنگ کتاب خوانی و توسعه نمایشگاه های فرهنگی در کشور انجام داد.

بیوگرافی محسن جوادی معاون امور فرهنگی

در آذرماه ۱۴۰۳، بار دیگر به سمت معاون فرهنگی وزارت ارشاد منصوب شد تا روند فعالیت های فرهنگی را با تجربه و نگاه فکری خود ادامه دهد. هم اکنون نیز ریاست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات را بر عهده دارد.

از دیگر مسئولیت های او می توان به دبیر علمی جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. محسن جوادی همچنین عضو هیئت علمی دانشگاه قم و مدیرگروه های علمی مختلف در حوزه فلسفه و معارف اسلامی بوده است.

آثار و تألیفات محسن جوادی

محسن جوادی تألیفات متعددی در زمینه اخلاق اسلامی و فلسفه دین دارد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آشنایی با متون اخلاق اسلامی
  • معارف اسلامی (۲)
  • جستارهایی در اخلاق کاربردی
  • گفتارهایی در نظریه اعتباریات و نظریه اجتماعی
  • مسئله باید و هست
  • درآمدی بر خداشناسی فلسفی
  • نظریه ایمان در عرصه قرآن و کلام

آثار او نه تنها در دانشگاه ها تدریس می شود، بلکه در محافل علمی نیز به عنوان منابع معتبر مورد توجه قرار گرفته اند.

source

توسط salamathyper.ir