کد خبر: 285427

تاریخ انتشار: شنبه 25 مرداد 1404 – 11:00

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر مرضیه اخباری اظهار داشت: بر اساس منابع معتبر طب ایرانی، نمک دریا به عنوان نامناسب‌ترین نوع نمک خوراکی معرفی شده و استفاده از آن به دلیل وجود فلزات سنگین مانند سرب و جیوه و سایر آلاینده‌ها توصیه نمی‌شود.

وی با اشاره به نتایج تحقیقات اخیر انجام شده توسط متخصصین طب ایرانی افزود: برخی نمک‌های رنگی که به وفور در بازار تبلیغ می شود مزیتی بر سایر نمک ها ندارد و حتی ممکن است به دلیل پایین بودن میزان شوری باعث افزایش مصرف نمک روزانه شود. از طرفی وجود آلودگی در نمک های تصفیه نشده منجر به بروز مشکلاتی همچون کاهش جذب ریزمغذی‌های ضروری در بدن می‌شود.

دکتر اخباری تصریح کرد: افراد مبتلا یا مستعد فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی، عروقی و کلیوی باید مصرف نمک را محدود کرده و تحت نظر پزشک باشند. همچنین مطالعات متعدد نشان داده که رژیم غذایی پرنمک با افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها ارتباط دارد.

وی در پایان توصیه کرد: برای بهبود طعم غذاها می‌توان از چاشنی‌هایی همچون زردچوبه، آویشن، مریم‌گلی، رزماری، پودر پیاز، جوز هندی، خردل، آب لیمو، پاپریکا، جعفری، زنجبیل، شوید، پودر کاری و… به جای نمک استفاده کرد.

source

توسط salamathyper.ir