به گزارش سلام نو به نقل از مهر، شاپور رمضانی صندوق رفاه دانشجویان در نامهای به رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم تحقیقات و فناوری پردیسها، مجتمعهای آموزشی وابسته رؤسای پژوهشگاهها رؤسای دانشگاهها و مراکز وابسته به وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی رئیس دانشگاه ملی مهارت اعلام کرد:
ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون برای همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز بدین وسیله به استحضار میرساند به منظور ایجاد وحدت رویه در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در تعیین سهم دانشجویان از قیمت تأمین غذای دانشجویی، بر اساس میانگین قیمت تمام شده غذای دانشجویی به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه (ناهار شام و صبحانه) که در جلسه هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان به تصویب رسیده است در قالب دستورالعمل غذای دانشجویی برای استحضار و اجرا در سال تحصیلی ١٤٠٥-١٤٠٤ ابلاغ میگردد.
دستورالعمل استفاده دانشجویان از غذای دانشجویی
سهم دانشجو از تأمین هزینه غذا در طی سنوات عادی مجاز تحصیل (کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد
چهار نیمسال، دکترای حرفهای و دکترای مستقیم دوازده نیمسال، دکترای تخصصی ناپیوسته و دکترای دستیاری هشت نیمسال، دکترای پیوسته شانزده نیمسال و پسادکتری برای هر دوره دو نیمسال) به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه به ترتیب ۲۲،۰۰۰ تومان ۱۷،۰۰۰ تومان و ۱۱،۰۰۰ تومان تعیین گردید.
سهم دانشجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای دانشجویان سنوات اضافه: نیمسال اول اضافه ۲ برابر، نیمسال دوم اضافه ۳ برابر، نیمسال سوم اضافه ٤ برابر، نیمسال چهارم اضافه ۵ برابر سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تأمین غذای دانشجویی در طول سال تحصیلی و نیمسال پنجم اضافه و بالاتر ۱۰۰ درصد قیمت تمام شده غذا تعیین گردید.
تبصره: در هر صورت سهم دانشجو در سنوات اضافه از قیمت تمام شده غذا در هر سال تحصیلی بیشتر نخواهد شد.
source