گوشی‌های هوشمند اختراعات شگفت‌انگیزی هستند که زندگی روزمره را برای مردم سراسر جهان تغییر داده‌اند. از خیابان‌های پرجمعیت منهتن تا روستاهای دورافتاده و کوهستانی، استفاده از این دستگاه‌ها به طور گسترده‌ای با زندگی همه ما آمیخته شده. این دستگاه‌ها فرصتی را برای دسترسی به اطلاعات و ارتباطات در نوک انگشتان فراهم کرده‌اند، به طریقی که یک یا دو دهه پیش غیرقابل تصور بود و امروز بخش‌های جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره محسوب می‌شوند.

با این حال، برخی از مدل‌های گوشی‌های هوشمند که به بازار عرضه شده‌اند، فاجعه‌آمیز بوده‌اند. از رابط‌های کاربری نامناسب تا کیفیت ساخت افتضاح، تصمیمات بد، مشکلی در سخت‌افزارها، تست‌های آزمایش کم و موارد پیشبینی‌نشده می‌تواند یک گوشی هوشمند را به دستگاهی بی‌فایده تبدیل کند. در اینجا به معرفی ده گوشی هوشمند به شدت ناموفق می‌پردازیم.

۱. گلکسی نوت ۷ (Galaxy Note 7)

سامسونگ عموماً محصولات باکیفیتی تولید می‌کند و خط تولید گلکسی آن پرچمدار مدل‌های اندروید است. سری گلکسی نوت زمانی وارد بازار شد که اندازه صفحه‌نمایش‌ها به تدریج از اندازه استاندارد ۳.۵ اینچی که زمانی آیفون به آن شدیدا پایبند بود، بزرگ‌تر می‌شد. اندازه بزرگ نوت توجه مصرف‌کنندگان را جلب کرد و در دسته جدیدی از دستگاه‌های موبایل بزرگ‌تر به نام فبلت‌ها (Phablets) قرار گرفت.

نوت به خوبی فروخته شد و در مدتی از پرفروش‌ترین محصولات بود تا اینکه در سال ۲۰۱۶ گزارش‌های زیادی از منابع مختلف در مورد آتش گرفتن این گوشی‌ها منتشر شد. سامسونگ آنها را فراخواند و مقدار زیادی پول از دست داد، اما خسارت وارد شده بود و نوت ۷ برای همیشه به عنوان یک گوشی هوشمند بد شناخته شد.

۲. اچ‌تی‌سی فرست (HTC First)

اچ‌تی‌سی بخش بزرگی از گوشی‌های اندروید محبوب را تولید کرد، از جمله اولین گوشی اندرویدی: اچ‌تی‌سی دریم (HTC Dream). اما یکی از تلاش‌های این شرکت برای ارائه تجربه فیسبوک اختصاصی به کاربران، منجر به تولید گوشی اچ‌تی‌سی فرست شد که با نام گوشی فیسبوک شناخته شد.

با وجود تلاش‌های فیسبوک برای ادغام عمیق‌تر در گوشی‌ها، مشکلات سخت‌افزاری و رقابت شدید، باعث شد این مدل شکست بخورد. کاربران تمایلی به داشتن تجربه فیسبوک به این شدت در دستگاه‌های خود نداشتند.

۳. آمازون فایر فون (Amazon Fire Phone)

اولین تلاش آمازون برای ورود به بازار گوشی‌های هوشمند با شکست مواجه شد. آمازون با موفقیت در خط تولید کتاب‌خوان‌ها و تبلت‌های ارزان‌قیمت خود، تصمیم گرفت وارد بازار گوشی‌های هوشمند شود. فایر فون در سال ۲۰۱۴ وارد بازار شد، اما مشکلات قیمت‌گذاری و محدودیت‌های سیستم‌عامل فایر باعث شکست آن شد.

۴. بلک‌بری استورم (Blackberry Storm)

شرکت RIM، سازنده دستگاه‌های بلک‌بری، برای رقابت با آیفون، بلک‌بری استورم را تولید کرد. این گوشی اولین بلک‌بری با صفحه‌نمایش لمسی بود، اما مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، تجربه کاربری را ضعیف کرد و منجر به شکست آن شد.

۵. کیوسرا اکو (Kyocera Echo)

کیوسرا تلاش کرد با معرفی گوشی دو صفحه‌نمایشی اکو، تمایزی ایجاد کند. اما فناوری صفحه‌نمایش دوگانه هنوز آماده نبود و باتری نمی‌توانست دو صفحه‌نمایش را پشتیبانی کند. این مدل به دلیل عملکرد ضعیف نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، شکست خورد.

۶. سامسونگ گلکسی فولد (Samsung Galaxy Fold)

گلکسی فولد با قابلیت تاشدن صفحه‌نمایش خود، توجه زیادی جلب کرد. اما مشکلات زیادی از جمله حساسیت بالای صفحه‌نمایش پلاستیکی و قیمت بالای آن باعث شد که این مدل نتواند موفقیت زیادی کسب کند.

۷. رد هایدروژن وان (RED Hydrogen One)

شرکت رد (RED) با تولید دوربین‌های دیجیتال پیشرو شناخته می‌شود. اما تلاش آنها برای ورود به بازار گوشی‌های هوشمند با مدل هایدروژن وان که دارای نمایشگر هولوگرافیک سه‌بعدی بود، با شکست مواجه شد.

۸. آیفون ۶ (iPhone 6)

اپل با آیفون ۶ انقلاب تکنولوژی را آغاز کرد، اما خم شدن با فشار نسبتا کم دستگاه و مشکلات لمسی باعث شد که این مدل به عنوان یکی از گوشی‌های ناموفق شناخته شود.

۹. اچ‌تی‌سی ایوو ۳دی (HTC EVO 3D)

اشتیاق به فناوری سه‌بعدی منجر به تولید گوشی اچ‌تی‌سی ایوو ۳دی شد. اما کیفیت عکس‌ها در حد عالی نبود و به علاوه برنامه‌های کاربردی مناسب برای استفاده از فناوری سه‌بعدی در آن زمان وجود نداشت، تازه این عکس‌ها را فقط روی خود این گوشی می‌شد دید. پس این مدل ناکام شد.

۱۰. وی موبایل N8-N

وی موبایل شرکتی ناشناخته است که در سال ۲۰۱۹ گوشی N8-N را تولید کرد. این مدل با مشکلات سخت‌افزاری متعدد و عملکرد نامناسب، به عنوان یکی از بدترین گوشی‌های هوشمند شناخته شد.



نوشته‌های پیشنهادی

source

توسط salamathyper.ir